Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 30/1

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : O Βαλές των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 30/1
Ο Βαλές των Κυπέλλων

O Βαλές των Κυπέλλων υποδεικνύει ότι μια νέα ιδέα ή ευκαιρία σας έρχεται. Η δημιουργική σας ενέργεια ρέει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς θα την εκφράσετε. Θα διατυπώσετε αυτή τη νέα ιδέα και θα την μετατρέψετε σε κάτι ή θα αφήσετε κάποιον άλλο να την καρπωθεί; Είναι στο χέρι σας! Περάστε χρόνο εξερευνώντας τις πτυχές της για να δείτε εάν θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε.

O Βαλές των Κυπέλλων σας λέει να έχετε ένα ανοιχτό μυαλό. Να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε .Έτσι  θα ανακαλύψετε νέες πτυχές της ζωής και του εαυτού σας. Ανοίξτε το μυαλό σας σε όλες τις δυνατότητες, ειδικά με τον διαισθητικό τρόπο. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Να είστε έτοιμοι να ονειρευτείτε το πιο αδύνατο όνειρο και να εξερευνήσετε τη μαγεία του μέγιστου δυναμικού σας. Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εφικτό. O Βαλές των Κυπέλλων σας ζητά να αγκαλιάσετε το εσωτερικό σας παιδί και να πιστέψετε ότι όλα είναι δυνατά.

Καθώς οι βαλέδες σας ζητά να εξερευνήσετε μια νέα όψη του εαυτού σας, ο Βαλές των Κυπέλλων σας ζητά να εξερευνήσετε τον δημιουργικό σας συναισθηματικό εαυτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα τάξη τέχνης, να διαβάσετε βιβλία για το πώς να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή να μάθετε περισσότερα για την ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων σας. Οι ονειρεμένες φιλοδοξίες διαπερνούν το μυαλό σας και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από απλά πράγματα. Μην φοβάστε. Δείξτε τα συναισθήματά σας .

Αυτή η κάρτα εμφανίζεται συχνά όταν καλείστε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να είστε ανοιχτοί στα πλήθος των διαισθητικά μηνύματα που σας έρχονται στο δρόμο σας. Ψάξτε για συγχρονισμό και σημάδια από τη φύση που θα σας καθοδηγήσουν στο μονοπάτι σας. Μπορεί να προέρχονται από απροσδόκητες θέσεις ή μπορεί να μην έχουν φαινομενικά νόημα . Να είστε ανοιχτοί στη δυνατότητα και έτοιμοι να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ