Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 4/5/20

Δίδυμοι (21/5-26)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 4/5/20
Το Πέντε των ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Διδύμων 4/5/20

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο  σας συμβουλεύει σήμερα να αποφύγετε τις όποιες διαφωνίες. Διαφορετικά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, να είστε εσείς οι χαμένοι. Μερικές φορές αυτό μπορεί να θεωρηθεί καλό, αλλά άλλες φορές, μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά ζητημάτων που δημιουργούνται μέσα σε σας, για τα οποία θα πρέπει να απευθυνθείτε σύντομα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε δουλέψει μέσα από τα προβλήματά σας και ότι δεν έχετε άλλα θέματα που πρέπει να ανησυχήσετε. 

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο όσον αφορά τα χρήματα υποδηλώνει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με το ποιος αντιμετωπίζετε με όρους χρημάτων ή επενδύσεων.

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πού βάζετε τα χρήματά σας. Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να αποτελεί σημάδι μελλοντικών οικονομικών προβλημάτων. Γίνετε πιο σχολαστικοί με τη λογιστική, τα φορολογικά και την ενημέρωση  λογαριασμών. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει για να αποφύγετε τα προβλήματα στο μέλλον.

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε μια πραγματική ανάγκη να πιστέψετε στον εαυτό σας τώρα. Ανοιχτές συγκρούσεις και ανταγωνισμός παρουσιάζονται στον τομέα  καριέρα / δουλειά.

Να θυμάστε ότι όταν έρχεται αυτή η κάρτα ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, θα πρέπει να είστε διστακτικοί και να μην  προκαλέσετε κλιμάκωση της κρίσης ή να πάρετε μέτρα ώστε οι όποιες δυσάρεστες συνέπειες να μην διαιωνίζονται μέσα στο χρόνο.

 Να μην παίρνετε  βιαστικές αποφάσεις. Δεν έχει σημασία το πόσο θυμωμένοι μπορεί να είστε. Ότι απόφαση και αν είναι να την πάρετε πάρτε την μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όχι τώρα!

Το Πέντε των Ράβδων ανεστραμμένο αντανακλά το γεγονός ότι αρκετοί από εσάς νοιώθετε άβολα μετά το κάθε είδος σύγκρουσης. Έτσι αποφασίζετε να αγνοήσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ