Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 11/12

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Τέσσερα των Δηναρίων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 11/12
Το Τέσσερα των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 11/12

Το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει κάποιον με ευθυκρισία και εχεφροσύνη σε θέματα επιχειρήσεων. Κάποιον που ξέρει την αξία του χρήματος και πώς να το διαχειρίζεται σοφά.

Το Τέσσερα των Δηναρίων σαν μονή κάρτα δείχνει σταθερότητα στις παρούσες καταστάσεις. Αν πιστεύετε ότι είστε στο σωστό δρόμο -σε όποιο τομέα της ζωής σας ,δηλ. καριέρα, σχέσεις, τις επιλογές του τρόπου ζωής. το τέσσερα των Δηναρίων σας λέει ότι πρέπει να συνεχίσετε με αυτό το πνεύμα .

Το Τέσσερα των Δηναρίων αναφέρετε σε προωθήσεις στη δουλειά, προόδους στη σταδιοδρομία, επιχειρηματικές ευκαιρίες και έκτακτες οικονομικές ανάγκες.

 Το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει κάποιο δώρο ή κληρονομιά. Μπορεί ακόμα κάποιο σημαντικό κέρδος από την δική σας επιχειρηματική διάνοια. Το Τέσσερα των Δηναρίων είναι ένα μήνυμα του ότι βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι που οδηγεί στην οικονομική και υλική ασφάλεια. Αυτό θα είναι πιθανώς ένα ευχάριστο κεφάλαιο της ζωής σας, όπου οι συναισθηματικές και πνευματικές σας ανάγκες θα ικανοποιούνται.

Το Τέσσερα των Δηναρίων υποδηλώνει την όποια ανησυχία σας στις αλλαγές .Η αλλαγή μπορεί να διαταράξει την ασφάλεια και την ισορροπία που έχετε μάθει να επιτυγχάνετε, και από τη στιγμή που έχετε βρει την επιτυχία, δεν θα έπρεπε να προσπαθήσετε να τα κρατήσετε; Μια τέτοια φιλοσοφία έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στο να παραμένουν επιτυχημένοι, αλλά έχει επίσης οδηγήσει μια μερίδα άλλων να χάσει ό, τι ήλπιζαν να διατηρηθεί. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον αγώνα είναι ένα έργο το οποίο τελικά αποδεικνύεται μάταιο. Ο φόβος της απώλειας μπορεί ασφαλώς να αποτρέψει την απώλεια, αλλά επίσης εμποδίζει την περαιτέρω αύξηση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ