Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 2/6/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Δέκα των Κυπέλλων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 2/6/20
To Δέκα των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 2/6/20

Το Δέκα των Κυπέλλων δεν βασίζεται σε κάποιο γεγονός αλλά περισσότερο σε κάποιο όνειρο σας .Το όνειρό του τέλειου συντρόφου. Του ρομαντισμό σε μια σχέση. Θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά ντεμοντέ στους καιρούς που ζούμε σήμερα.  Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν ακόμα πολλοί νέοι και νέες  που ονειρεύονται να μεγαλώνουν, να παντρεύονται,  να αποκτούν παιδιά και να έχουν ένα τέλειο σπίτι. Μπορεί να έχετε μια εικόνα  μέσα στο μυαλό σας όσον αφορά  τον ιδανικό σύντροφο. Δεν υπάρχει κανένα λάθος πάνω σε  αυτό. Όλοι έχουμε τη δική μας ιδέα για το τι ψάχνουμε, και ένα όνειρο που θα θέλαμε  πολύ να γίνει πραγματικότητα. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε στο όνειρό μας, ή αν το όνειρο δεν λειτουργεί προς το δικό μας συμφέρον!

Το Δέκα των Κυπέλλων μιλά για μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, (ακόμα και αν είστε άγαμοι,) και στη γενική ευεξία που βγαίνει πέρα από τον εαυτό σας. Περιλαμβάνονται εκείνοι που ενδιαφέρονται για εσάς π.χ. γονείς, αδέλφια, παιδιά, κλπ. Αυτή είναι μια καλή κάρτα  ανεξαρτήτως θέματος. Εάν ανησυχείτε για την σχέση σας η κάρτα αυτή  είναι μια σαφής ένδειξη ότι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς  και οι αγαπημένους σας είσαστε μαζί. Αν είστε σε μια σχέση, αλλά δεν την έχετε επισημοποιήσει μπορείτε να ελπίζετε  ότι ο καιρός πλησιάζει.  Μην σαμποτάρετε τα πράγματα, προκαλώντας προβλήματα εκεί  όπου δεν υπάρχουν.

Στο Δέκα των Κυπέλλων το ουράνιο τόξο συμβολίζει το πέρασμα της καταιγίδας. Τα χειρότερα πέρασαν, και τώρα απολαμβάνετε την ομορφιά . 

Συχνά το Δέκα των Κυπέλλων σημαίνει την περίφημη πια φράση “ότι το Σύμπαν συνωμοτεί  για να αποβούν όλα υπέρ μας” . Θα είστε σε θέση να συμβαδίσετε με την εργασία σας, και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ακόμα κι αν όλα ήταν σκοτεινά και γκρίζα. Θα είστε σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. 

Τώρα τα σύννεφα έχουν διαλυθεί και θα είστε σε θέση να δείτε τον ήλιο ξανά.

Δώστε προσοχή στη δική σας διαίσθηση αυτή τη στιγμή. Ακούστε τον χτύπο της καρδιάς σας και θα έχετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε σε συνδυασμό με μια βαθιά συναισθηματική ικανοποίηση.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ