Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 21/11

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Εννέα των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 21/11
Το Εννέα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 21/11

Το Εννέα των Ξιφών  σε ότι αφορά τα αισθηματικά αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι πήγε εντελώς στραβά. Μπορεί να μεταφέρουν την  ντροπή ή  την ενοχή μιας  υπόθεσης.

Κάποιος μπορεί να έχει καταλάβει ή να έχει  δει κάτι και τώρα φοβάστε μήπως  το μυστικό σας  αποκαλυφθεί. Μπορεί να  έχετε κλειδωθεί σε μια βίαιη και καταχρηστική σχέση ή γάμο και δεν ξέρετε  σε ποιον να απευθυνθείτε  για να σας βοηθήσει έστω και ηθικά.

Το Εννέα των Ξιφών υποδηλώνει συχνά το άγχος και το φόβο. Ερευνήστε αν οι φόβοι σας είναι πραγματικοί. Μην επιρρίπτεται  τα δικά σας βάρη ή λάθη στους άλλους. Υπάρχει πιθανότητα η κακή σας διάθεση να εξαρτάται από τις υπέρογκες ευθύνες της δουλειάς σας. Συζητήστε τα άγχη σας με τους δικούς σας ανθρώπους, αντί να τους κατηγορείτε. Να είστε σίγουροι πως θα σας καταλάβουν.Το Εννέα των Ξιφών  υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς μπορεί να είστε σε καταστάσεις μπερδεμένες και δυστυχώς βοήθεια δεν υπάρχει από πουθενά. Προσπαθείτε σκληρά να βρείτε λύσεις, αλλά οι ιδέες σας έχουν στερέψει.

Το Εννέα των Ξιφών  όμως σας λέει ότι ήρθε ή στιγμή να ξεχάσετε παλαιούς τρόπους και συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης. Να δείτε από μια διαφορετική οπτική γωνία τον λόγο για τον οποίο στεναχωριέστε. Ίσως ακόμα μπορεί και να αισθάνεστε ένοχοι  για τα αποτελέσματα.

Το Εννέα των Ξιφών ανεστραμμένο μας υπενθυμίζει ότι στην ζωή δεν υπάρχουν επιτυχίες ή αποτυχίες. Υπάρχουν μόνο εμπειρίες. 

Το Εννέα των Ξιφών σας προτρέπει να μην αφήσετε τις φοβίες σας να δηλητηριάζουν το παρόν. Καταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε ευχάριστο και θετικό σας πλησιάζει. Αν για κάποιους λόγους οι επιθυμίες σας δεν εκπληρώθηκαν σε μία δεδομένη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί. Δώστε περιθώριο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, κάνοντας συζητήσεις των θεμάτων που σας ανησυχούν. Ίσως βγάζοντας τα από μέσα σας, να γαληνέψετε. Αν πάλι φοβάστε ή ντρέπεστε να απευθυνθείτε σε ανθρώπους, κάνετε έναν πραγματικό διαλογισμό. Θα δείτε πως οι  καταστάσεις δεν είναι και τόσο τραγικές για να τρελαθείτε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ