Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 3/5/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας : Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο 

PENTE TVN DHNARION
Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 3/5/20

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει το τέλος σε δύσκολες στιγμές. Ιδιαίτερα αν έχετε υποστεί πρόσφατα ένα μεγάλο οικονομικό χτύπημα ή απώλεια θέσης εργασίας. Μπορεί να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, μια νέα δουλειά ή κάποιος να έχει προσφερθεί να σας βοηθήσει να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Ίσως αρχίζετε να αισθάνεστε ότι  αξίζει να ζήσετε ξανά τη ζωή και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τέλος, μπορεί να βρείτε μια διέξοδο από τις οικονομικές σας δυσκολίες και η ελπίδα σας ανανεώνεται.

Το Πέντε των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί μερικές φορές να φωτίσει την εμμονή της εσωτερικής, πνευματικής φτώχειας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν κάτι να λείπει. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε απομονωμένοι και μόνοι, ακόμα και αν βρίσκεστε μεταξύ πολλών ανθρώπων. Μετα από βαθύ προβληματισμό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στον υλικό σας πλούτο και έχετε παραμελήσει την πνευματική σας ευημερία.

Πολλούς από εσάς μπορεί να σας ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχετε «αρκετό» πλούτο.  Άλλοι πάλι μπορεί να είστε κάτοχοι χρημάτων και υλικών περιουσιακών στοιχείων αλλά έχετε έντονο τον φόβο ότι δεν είστε άξιοι του να τον διαχειριστείτε. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν αξίζετε ακριβά, πολυτελή αντικείμενα ή ότι δεν θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για να διατηρήσετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε. Μπορεί να ανησυχείτε ότι εάν ξοδέψετε τα χρήματά σας τώρα, δεν θα έχετε αρκετό για αργότερα. Άλλοι πάλι μπορεί να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ασήμαντα πράγματα, αφήνοντας μικρό οικονομικό απόθεμα να παραμείνει για αυτό που πραγματικά θέλετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτός ο αρνητικός κύκλος θα σας οδηγήσει μόνο στο να αισθανθείτε ακόμα πιο πνευματικά ανεκπλήρωτοι και «άδειοι». Πώς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό;

Μόνο εάν διαπιστώσετε ότι η πίστη στα υλικά αγαθά προκαλεί πνευματική βλάβη και όχι μόνο.  Επηρεάζει ακόμα και την νοοτροπία σας. Τότε ΠΡΈΠΕΙ να σταματήσετε. Ακόμα κι αν έχετε μόλις λίγα χρήματα στο όνομά σας, μπορεί να έχετε ακόμα μια αγαπημένη οικογένεια. Μην την θυσιάσετε στο βωμό του χρήματος. Εμπιστευθείτε ότι το Σύμπαν είναι εδώ για να σας υποστηρίξει οικονομικά. Ειδικά όταν κληθείτε για να ακούσετε το κάλεσμα της ψυχής σας. Όταν πραγματικά αξίζει κάτι, θα το κάνει να συμβεί.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ