Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 3/6/20

Ζυγός  (23/9-23/10)

Κάρτα ημέρας :  Το Άστρο ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 3/6/20
Το Άστρο ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ζυγού 3/6/20

Σε μια ανάγνωση καρτών το  Ταρω, το Άστρο ανεστραμμένο δείχνει ότι έχετε αρχίσει να αισθάνονται παγιδευμένοι. Αισθάνεστε σαν τα πάντα να έχουν στραφεί εναντίον σας. Δεν υπάρχει έμπνευση όσον αφορά  τη ζωή  σας . Ίσως να ξεκινήσατε με μεγάλο όραμα και ενθουσιασμό, αλλά  τώρα ανακαλύπτετε ότι είστε βαλτωμένοι σε ένα τρόπο ζωής που καθιστά  την ημέρα σας  μια  μέρα ρουτίνας που είναι βαρετή και θλιβερή. Μπορείτε να βρίσκετε  αγγαρεία την ζωή σας στο τώρα!  Αυτή η κάρτα Ταρω είναι ιδιαίτερα σημαντική για αναγνώσεις καριέρας, ιδιαίτερα  όταν αισθάνεστε ότι δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι με την εργασία που κάνετε και ότι πρέπει να προχωρήσετε ή να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας.

 Το Άστρο ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι προκλήσεις που κάποτε φάνταζαν συναρπαστικές, τώρα φαίνονται αξεπέραστες. Έχετε χάσει την πίστη σας σε κάτι, είτε μέσα στον εαυτό σας είτε με κάτι που συνήθως βρίσκατε αγαπητό.

Χωρίς ελπίδα, χωρίς πίστη, δεν μπορούμε να βρούμε το κίνητρο να προχωρήσουμε προς τα εμπρός στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Αναρωτηθείτε: Πού στη ζωή μου αισθάνομαι απελπισμένος; Γιατί αισθάνομαι ήδη νικημένος; Πώς αυτό επηρεάζει τις ενέργειές μου;

Το Άστρο ανεστραμμένο σας ζητά να καλλιεργήσετε την αίσθηση της ελπίδας και της θετικής ενέργειας για να προωθήσετε τις ενέργειές σας με χαρά και όχι με φόβο.

Όταν το Άστρο έρχεται ανεστραμμένο αυτό δείχνει ότι η πνευματική αποστολή σας είναι παραμορφωμένη. Αντί αισιοδοξίας , είστε σε κατάσταση απελπισίας ή αποθάρρυνσης. Αντί να βλέπετε τα πράγματα θετικά ,πάντα θέλετε να τα βλέπετε στην χειρότερη τους μορφή  Οι αρνητικές όμως σκέψεις θα σας αποσπάσουν από τον στόχο σας με αποτέλεσμα να χάσατε τον έλεγχο της κατάστασης και να  παραδεχτείτε την ήττα. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση αντιστρέψτε εσείς το άστρο ! Προσδιορίσετε τι σας κάνει να νιώθετε αποθαρρυνμένοι ή συγκλονισμένοι και προσπαθήστε να το ξεπεράσετε εργαζόμενοι πέραν των θεμάτων αυτών.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ