Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 10/5/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 10/5/20
Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 10/5/20

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Είναι μια σίγουρη ένδειξη κάποιου προβλήματος. Το μόνο ερώτημα είναι αν αντιπροσωπεύει ένα μικρό πρόβλημα ή ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο σας. Και στις δύο περιπτώσεις, η καλύτερη πορεία δράσης είναι να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Να εργαστείτε σταθερά προς επίτευξη μερικών εφικτών στόχων. Κοιτάζοντας πίσω, θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Η εμφάνιση του ανεστραμμένου  Βασιλιά των Ράβδων μπορεί να σημαίνει σήμερα για πολλούς από εσάς, μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση. Μια σύγκρουση μεταξύ των προσδοκιών σας και της πραγματικότητας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε βάλει τον πήχη σας πολύ ψηλά. Η δημιουργία μη ρεαλιστικών προσδοκιών μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό προβλημάτων στη ζωή σας. Κάποιοι ίσως να αισθάνεστε αποτυχημένοι επειδή δεν έχετε καταφέρατε να επιτύχετε αυτούς τους υψηλές στόχους. Ίσως πάλι η διαδικασία που διαλέξατε να διαρκεί πολύ περισσότερο από ό, τι περιμένατε. Το τελευταίο σας κάνει  να νιώθετε απογοητευμένοι από την αργή πρόοδο σας. Μπορεί ακόμα να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας στην επίτευξη των στόχων σας

Ο αντεστραμμένος βασιλιάς των ράβδων είναι πιεστικός και παίρνει απερίσκεπτες αποφάσεις. Ενώ μπορεί να είναι αυταρχικός, αυτό γίνεται γενικά από την ανάγκη να πάρει κανείς τον έλεγχο παρά την κακή βούληση. Αλλά αν τον συναντήσετε όταν είναι χειρότερος, θα τον βρείτε να είναι το κυριότερο παράδειγμα εγωισμού, αδίστακτων και χειραγώγησης .Να είστε προσεκτικοί με τη φωτιά αυτού του βασιλιά, καθώς μπορεί να αποδειχθεί μια αρκετά καταστροφική δύναμη.

Ο Βασιλιάς των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των προσδοκιών σας και της πραγματικότητας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι προσδοκίες σας είναι πολύ ψηλές. Η δημιουργία μη ρεαλιστικών προσδοκιών μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό προβλημάτων στη ζωή σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ