Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 18/3/20

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 18/3/20
Το Δέκα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 18/3/20
Το Δέκα των Ξιφών υποδηλώνει ότι έχετε δώσει μια σκληρή μάχη σε σχέση με τις αντιξοότητες της ζωής. Παρά το κουράγιο σας όμως και τις ικανότητες σας έχετε ηττηθεί. Η ήττα όμως αυτή είναι προσωρινή. Υπάρχει η ατελείωτη κοσμική ενέργεια η οποία τροφοδοτεί την ελπίδα. Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεστε ξεκούραση για να μπορέσετε να ανακάμψετε την στιγμή που οι εχθροί σας προσωρινά πρωταθλητές πανηγυρίζουν για τα επιτεύγματα τους.

Το Δέκα των Ξιφών δείχνει μια μεγάλη καταστροφή κάποιου είδους. Δείχνει ότι μια δύναμη ακραίου μεγέθους έρχεται να σας χτυπήσει. Κάτι που ίσως δεν έχετε προβλέψει. Υπάρχει μια αίσθηση προδοσίας που υποδεικνύεται εδώ, διότι ο χαρακτήρας της κάρτας είναι μαχαιρωμένος στην πλάτη. Αυτό φαίνεται να αποτελεί υπενθύμιση ότι παρά το πόσο προσπαθούμε, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Υπάρχουν πράγματα που είναι πέρα ​​από την ικανότητά μας να αλλάξουμε. Εδώ, αυτή η κατάσταση είναι αναπόφευκτη.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ιχθύων 18/3/20

Η ιστορία του Δέκα των Ξιφών είναι μια ισχυρή μεταφορά, η οποία καταλήγει σε τραγωδία. Τα σπαθιά είναι σύμβολο της νοημοσύνης, και της λογικής, και όμως στο  αποκορύφωμα της φυλής των Ξιφών βρίσκουμε την πλήρη ήττα του πνεύματος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το σπαθί είναι ένα όπλο που μπορεί να έχει τεράστιες δυνατότητες για καταστροφή ή για καλό. Η ιστορία καθώς ξεδιπλώνεται από το άσσο των Ξιφών στο δέκα των Ξιφών είναι εκεί όπου ένα ανεκπαίδευτο άτομο χρησιμοποιεί αυτό το όπλο για λάθος λόγους. Κάνει πολλά λάθη και στη συνέχεια ξοδεύει μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να ξεφύγει από την εξουσία που καταχράστηκε. Ο πόνος του δεν είναι συνήθως ο πόνος των συνθηκών του, αλλά ο πόνος του φόβου, του άγχους, του να μην μπορεί να κυριαρχήσει στο περιβάλλον του. Μετά την απελπισία των εννέα σπαθιών, τι θα μπορούσε να συμβεί; Ήσασταν συγκλονισμένοι από την πίεση; Ή δεχτήκατε το τελευταίο σπαθί επάνω στον εαυτό σας και παραδεχτήκατε την ήττα;

Το Δέκα των Ξιφών απεικονίζει μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε. Θυμηθείτε  όπως και με την κάρτα θανάτου, το τέλος “του κάτι” σημαίνει μια νέα αρχή. Αφήστε τα όσα έχετε χάσει και επικεντρωθείτε στο νέο μονοπάτι προς τα εμπρός. Ένα καλό παράδειγμα είναι η διάλυση με τον σύντροφό σας – αν και θα μπορούσε να είναι έντονα οδυνηρό. Θα μπορούσε επίσης να είναι η αρχή μιας νέας αίσθησης ανεξαρτησίας.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ