Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/1

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/1
Το Δύο των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 2/1

  αντιπροσωπεύει ισορροπία δυνάμεων. Δεν είναι απαραιτήτως η απουσία από τον αγώνα, αλλά η ίση κατανομή δύναμης σε αντίθεση. Μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε σε θέση να διαμεσολαβείτε σε μια σύγκρουση. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι  είστε παγιδευμένοι στη μέση ενός διλήμματος χωρίς σαφή έκβαση. Η επίλυση αυτού του προβλήματος θα σας φέρει πιθανώς την ειρήνη.

Άλλες φορές πάλι τo Δύο των Ξιφών  σημαίνει ένα αδιέξοδο. Δύο ίσες και αντίθετες δυνάμεις ενώνονται στη μάχη και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα τέλος. Δεν ήταν αυτό που είχατε κατά νου. Χωρίς κάτι, ή κάποιον που να σας παράσχει βοήθεια  αυτό μπορεί να συνεχιστεί επ ‘αόριστόν. Βρισκόσαστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να κάνετε μια επιλογή. Να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ένα μέρος της κατάστασης. Αν δεν περάσετε από αυτό το αδιέξοδο, δεν μπορεί να υπάρξει περισσότερη πρόοδος.

Τα Δύο των Ξιφών  συχνά σχετίζεται με την ισορροπία και την εταιρική σχέση. Σημαίνει την ανάγκη να διατηρούνται ισορροπημένες οι σχέσεις σας. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεται σε επιχείρηση, φιλία ή ρομαντική σχέση. Μπορεί να βρεθείτε να αγωνίζεστε για να διατηρήσετε την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και να βρεθείτε στο μέσο. Όσον αφορά την εργασία σας, ίσως να είστε κολλημένοι και περιμένετε τις αποφάσεις τρίτων. Να είστε υπομονετικοί και να μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. 
To Δύο των Ξιφών υποδηλώνει μια στιγμή αναποφασιστικότητας. Είναι σαν να έχετε φθάσει σε ένα σταυροδρόμι της ζωής και δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε.

 To Δύο των Ξιφών  δείχνει συχνά επιχειρήματα μεταξύ  ανθρώπων που είναι άκαμπτοι και ανένδοτοI. Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για συγχώρεση. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να διαιωνίζεται και να μολύνει και τις επόμενες γενιές εκτός αν δείξτε θάρρος και προβείτε σε κάθετες λύσεις.

To Δύο των Ξιφών  υποδηλώνει επίσης ότι κάποιοι έχετε πληγωθεί, ίσως όχι με την παρούσα σχέση σας, αλλά ενδεχομένως στο παρελθόν, πράγμα που σας άφησε βαθιές πληγές. Η διασταύρωση  των ξιφών προστατεύει την καρδιά σας από περαιτέρω κακά.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ