Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/11
Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/11

Ο Κρεμασμένος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε παραμελημένοι. Ίσως και απογοητευμένοι. Γιατί μέχρι τώρα εσείς ήσασταν εκείνοι που κάνατε τις μεγάλες θυσίες και υπαναχωρήσεις . Αυτό δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από τους τρίτους. Πιστεύω όμως ότι ήρθε ή ώρα να πάψετε να θυματοποιείται τον εαυτό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Σταματήστε να λειτουργείτε με το συναίσθημα και χρησιμοποιείστε για λίγο το νου ,Διαθέτετε αρκετά κοφτερό μυαλό! Δείτε τα πράγματα όχι από την δική σας πλευρά αλλά σαν να είστε κάποιος άγνωστος παρατηρητής που παρατηρείτε τον εαυτό σας για να δείτε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Εν συνεχεία κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας και θα διαπιστώσετε ότι όσο δύσκολα και ανυπέρβλητα σας φαίνονται κάποια εμπόδια στο τώρα, στο τέλος θα τα παρακάμψετε.

Όταν ο Κρεμασμένος έρχεται ανεστραμμένος δείχνει ότι έχει έρθει η ώρα  του να ξεφύγετε  από μια ξεπερασμένη στάση. Σκεφτείτε  πράγματα και θυσίες που κάνατε και τώρα πια  δεν λειτουργούν πλέον .

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 22/11

Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε ένα  όραμα  ή μια σχέση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αν αυτός είναι  ο μόνος τρόπος  για να είστε ευτυχείς.  Αν είστε  σε μια μακροχρόνια σχέση, αρκετοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε σε   ένα σταυροδρόμι. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φρικάρετε , αν όμως σας συμβεί κάτι τέτοιο  αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε κάποιες αποφάσεις  που μπορεί να είχατε πάρει. Μην τις αγνοείτε.

Μερικές φορές το μαρτύριο μπορεί να τραβήξει για πολύ χρόνο ! O Κρεμασμένος ανεστραμμένος υποδηλώνει κάποιον που είναι πρόθυμος να θυματοποιήσει τον εαυτό του για να επιτύχει έναν υψηλότερο στόχο. O Κρεμασμένος ανεστραμμένος αντιπροσωπεύει την προθυμία να εγκαταλείψετε τους πειρασμούς της άμεσης ικανοποίησης για ένα ανώτερο σκοπό, και να πετύχετε τους σκοπούς που έχετε μέσα στην καρδιά σας. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ