Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/11

Ιχθύες  (20/2-20/3)

Κάρτα ημέρας : To Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/11
Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη Ιχθύων 6/11

To Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι πολλοί από εσάς νιώθετε συγκλονισμένοι από όλες τις ευθύνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Μπορείτε επίσης να αισθάνεστε ότι πρέπει να ανταγωνίζεστε και να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους ανθρώπους. Το τελευταίο σας κάνει να αισθάνεστε ευάλωτοι και ανεπαρκείς. 

To Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί  να αντικατοπτρίζει επίσης τα συναισθήματά σας. Να επικρίνετε και να κρίνεστε συνεχώς από άλλους. Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να εκφέρουν την γνώμη τους για τις αποφάσεις και τις επιλογές σας και εσείς να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την κρίση τους. 

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σήμερα αναφέρει ότι έφτασε η μέρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, στον αισθηματικό τομέα ή και τον επαγγελματικό χώρο. Θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας επειδή γνωρίζετε πως έχετε προσφέρει πολλά. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να παραδεχτείτε ότι η στάση σας πάνω σε ορισμένα θέματα, έγιναν ο λόγος της συζήτησης. Ίσως και εσείς να το παρατραβήξατε κάπως. Δίνετε και μια εσωτερική μάχη με το χαρακτήρα και τα  στερεότυπα συμπεριφοράς που ξεπηδούν από μέσα σας.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει σήμερα να προσέξετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποια κουτσομπολιά μπορεί να υπάρχουν σε βάρος σας και ίσως φταίτε εσείς για αυτό. Η συμπεριφορά σας πάνω σε ορισμένα θέματα, έγιναν ο λόγος της συζήτησης. Ίσως και εσείς να το παρατραβήξατε κάπως.

Το Επτά των Ράβδων ανεστραμμένο  επίσης υποδηλώνει ότι πρέπει να φερθείτε ψύχραιμα σε θέματα δανείων. Θα υπάρξουν δυσκολίες στην τακτοποίηση οφειλών. Επιστρατεύσετε όλα τα μέσα προκειμένου να υπάρξει κάποια εφικτή συμφωνία.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ