Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/11

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/11
Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/11

O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι τα γνωρίσματα που κάποτε ήταν θετικά τώρα σας αφήνουν αδιάφορους.  Αισθάνεστε κολλημένοι στη δική σας ρουτίνα. Έχετε βαρεθεί για όλα όσα σας περιβάλλουν. Μπορεί να επιθυμείτε μια αλλαγή σκηνικού για να αποφύγετε αυτή την κουραστική επανάληψη. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείχνει ότι έχετε αγνοήσει εντελώς πολλές σοβαρές πτυχές της ζωής σας. Οικονομικά ζητήματα συχνά παραμελούνται υπέρ των εργασιακών θεμάτων. 
Μπορεί να είστε φιλόδοξοι άνθρωποι που αγωνίζονται να φέρουν  εις πέρας το βάρος των ευθυνών σας . Ίσως προσπαθήσετε να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα. O Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος είναι μια έντονη ένδειξη ότι πρέπει να αλλάξετε αυτόν τον τρόπο ζωής, πριν εξαντληθείτε εντελώς;

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος  σας μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι η ώρα να αφήσετε συνεργασίες ή δουλειές που δεν σας γεμίζουν πια. Δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα γιατί δουλέψατε για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεθήκατε συναισθηματικά. Τώρα όμως δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί ακόμα να τρέφατε μεγάλες προσδοκίες για κάποια επαγγελματικό εγχείρημα αλλά τελικά αποδείχτηκε ” άνθρακες ο θησαυρός” . Πετάξτε τα παλιά και δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 17/11

Σαν άτομο, ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί να αντανακλά κάποιον που είναι  υπερβολικά συντηρητικός και αντιστέκεται στην αλλαγή. Μπορεί να προτιμάτε να μείνετε  μόνοι στο σπίτι, ενώ άλλοι είναι έξω. Εάν συμβαίνει αυτό ή έχετε απομονώσει τον εαυτό σας ή  έχετε χάσει  το ενδιαφέρον των φίλων σας. Προσπαθήστε να βγείτε λίγο και φανείτε  ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Ο Ιππότης των Δηναρίων ανεστραμμένος μπορεί επίσης να δείξει ότι γίνεστε τελειομανής στον τρόπο με τον οποίο  κάνετε  την εργασία σας. Μπορεί να είναι επικριτικοί με άλλους που δεν μοιράζονται την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως και μπορεί γρήγορα να απογοητευτείτε  όταν το έργο τους δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα δικά σας. Ενώ η σκληρή δουλειά σας είναι ευπρόσδεκτη, δεν θέλετε να χάσετε την υποστήριξη των άλλων και μπορεί να χρειαστεί να είναι πιο ευέλικτη η προσέγγισή σας.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ