Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 24/11

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 24/11
Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 24/11

Η ψεύτικη αισιοδοξία, η προσπάθεια κάλυψης των αμφιβολιών σας, θα σας οδηγήσουν σε περισσότερους φόβους, ανασφάλεια, κτητικότητα και αδυναμία.

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο συνήθως υποδηλώνει αναβολές και καθυστερήσεις. Ενίοτε υποδηλώνει ότι κάτι στο οποίο είχατε εναποθέσει όλες τις ελπίδες σας τώρα φαντάζει σαν “άπιαστο όνειρο .”

Παρόλα αυτά το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο σας λέει ότι: Όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον επιθυμητό τρόπο, μην αφήνετε το άγχος να σας υπερκεράσει. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και την ευελιξία σας για να πετύχετε την απόλυτη νίκη. Μια νίκη που θα προσφέρει μια κερδοφόρα κατάσταση και θα επιτρέψει «νέα ενέργεια, αναζωογόνηση,  και δημιουργική έκφραση .”

Το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο σημαίνει σήμερα πως μάλλον κάποιες υποθέσεις σας, δεν θα εξελιχθούν θετικά. Θα έχετε φοβίες που μπορεί να λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες, όπως προηγούμενες φορές.

Θα χρειαστεί να είσαστε προσεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους  τους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ίσως να υπάρχει κάποιο άτομο σε ρόλο φίλου, αλλά που στην πραγματικότητά σας φθονεί. Το ένστικτό είναι αλάνθαστο όσον αφορά τους ανθρώπους και μην διστάσετε να υψώσετε το ανάστημα σας  αν είναι απαραίτητο.

Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις μεθοδικές, λεπτομερείς διαδικασίες στον τομέα των χρημάτων στην εμφάνιση αυτής της ανεστραμμένης κάρτας. Ελέγξτε κάθε λογαριασμό στην Τράπεζα επανεξετάσετε κάθε δήλωση πριν την υποβάλλεται στην εφορία, όλες τις αποδείξεις σας και κάθε είδος συναλλαγής. Μπορεί να υπάρχουν χρήματα όπου δεν το φαντάζεστε. Εξετάστε τα πάντα προσεκτικά.

Σε γενικές γραμμές, το Έξι των Ράβδων ανεστραμμένο  είναι για τη νίκη. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να είσαστε προσεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους  τους οποίους μπορείτε να  εμπιστευθείτε . Μπορεί να υπάρχει κάποιο  άτομο που επιφανειακά να μοιάζει με υποστηρικτής αλλά που στην πραγματικότητά σας ζηλεύει . Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όσον αφορά  τους ανθρώπους και μην διστάσετε να υψώσετε το ανάστημα σας  αν είναι απαραίτητο. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας με ανάμεικτα συναισθήματα!  Φόβου και αγάπης  για τη σχέση. Αν ναι, εξετάστε την  πρώτη περίπτωση. Τι φοβάστε; Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που ο σύντροφός σας, σας  έχει πει ή έχει  κάνει και  συνέβαλε σε αυτό το φόβο;

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ