Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 26/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Θάνατος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 26/10
Ο Θάνατος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 26/10

Ο Θάνατος ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα της ουσιαστικής αλλαγής αλλά το αντιστέκεστε. Μπορεί να είστε απρόθυμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ή ίσως να μην ξέρετε από που να κάνετε την αλλαγή που χρειάζεστε. Κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να έχετε επιβλαβείς απόψεις ή σκέψεις του παρελθόντος που μπορεί να παρεμποδίζουν μια νέα ευκαιρία. Λόγω της άρνησής σας, η ζωή έχει σταματήσει και αισθάνεστε κολλημένοι στο κενό.

Ο Θάνατος ανεστραμμένος σας προσφέρει την ευκαιρία να αγκαλιάσετε την αλλαγή αντί να αντιστέκεστε. Δείτε ποιες θαυμάσιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε εσάς καθώς πρέπει να πείτε  «ναι» για να αλλάξετε. Καθώς μαθαίνετε να αποδεσμεύετε το παρελθόν και να παραδίδεστε στο παρόν, το μέλλον θα γίνεται ακόμη πιο φωτεινό. Για να υποστηρίξετε τη διαδικασία, επαναλαμβάνετε συνεχώς αυτή την ρήση: “Αγκαλιάζω την αλλαγή σε όλες τις μορφές.” Θα εκπλαγείτε με το πώς αυτή η λεπτή μετατόπιση της ενέργειας επιτρέπει σε νέες πόρτες να ανοίξουν με τρόπους που δεν θα περιμένατε ποτέ.

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Θάνατος ανεστραμμένος μπορεί να δείξει ότι περνάτε από ένα τεράστιο προσωπικό μετασχηματισμό. συχνά σε ιδιωτικό επίπεδο και και χωρίς να είναι ορατό από τους άλλους. Απελευθερωθείτε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για να εμφανιστούν νέοι ορίζοντες. Σχεδιάστε μια κάρτα παρακολούθησης για να καταλάβετε καλύτερα από τι τι πρέπει να απελευθερωθείτε. Ποιους φόβους πρέπει να απομακρύνετε και ποιες περιοριστικές πεποιθήσεις. Ποιες συνήθειες σας πρέπει να αλλάξετε. Ακόμα σε θέματα υγείας αν χρειαστεί να υποβληθείτε σε φυσική εκκαθάριση με φυτική ιατρική ή άλλη πνευματική θεραπεία. Μπορεί να μην θέλετε να το μοιραστείτε αυτό με άλλους ακόμα. Περιμένετε μέχρι να γίνει ο προσωπικός σας μετασχηματισμός και, στη συνέχεια, μοιραστείτε την ιστορία σας ως πηγή έμπνευσης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ