Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 26/8

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Διδύμων 26/8
Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 26/8

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας συμβουλεύει να διερευνήσετε την κατάστασή σας και να μπείτε στη διαδικασία να αμφισβητήσετε τις υπάρχουσες αρχές. Ίσως είναι καιρός να εξετάσετε κάποιες υποθέσεις και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε περιοχές που έχουν μείνει στο σκοτάδι. Μην περιμένετε να το κάνουν άλλοι. Κάντε το μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ανασκοπείστε όλες τις διακυμάνσεις που βιώσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Βασιλιάς των Ξιφών απαιτεί διεξοδική και μεθοδική εξέταση των ιδεών και των δυνατοτήτων. Ενεργείστε με το νηφάλιο και σοφό μέρος του εαυτού σας.  Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνει το ένστικτο σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών  αντιπροσωπεύει τις επαγγελματικές πτυχές της εξουσίας. Συχνά συνδέεται με όσους βρίσκονται σε νομική ή επαγγελματική σταδιοδρομία. Αντιπροσωπεύει πιθανότατα κάποιον που θα σας βοηθήσει σε έναν από αυτούς τους τομείς. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι διεκδικητικό, ή ακόμη και να επιδιώξει να σας κυριαρχήσει με την εμπιστοσύνη του. Ότι ξέρει πώς να σας βοηθήσει καλύτερα. Ενώ μπορεί να είναι φιλικοί, το κύριο κίνητρο τους είναι απίθανο να είναι συναισθηματικό.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει σήμερα σαν μια ισχυρή, δυναμική, δογματική προσωπικότητα. Αν αυτός ο άνθρωπος είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τον δεχτείτε όπως είναι. Ανεξαρτήτως φύλου. θα τον  αντιμετωπίσετε  καλύτερα  αντλώντας από τις θηλυκές πτυχές του χαρακτήρα σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας παρουσιάζει ειδικά για αυτήν την εβδομάδα σαν άτομα που λόγω του ανδροπρεπή χαρακτήρα σας υπερβαίνεται τα όρια σας.

Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας περνάει το μήνυμα: Μήπως οι σχέσεις χρειάζονται κάποια αναθεώρηση; Μην επανέρχεστε σε παλιά ξεχασμένα θέματα. Μην ξύνεται παλιές πληγές.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ