Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου  27/10

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : O Κόσμος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου  27/10
Ο Κόσμος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου  27/10

Όταν η κάρτα του Κόσμου εμφανίζεται σε ανάγνωση Ταρω, υποδηλώνει μια αίσθηση πληρότητας, επίτευξης, εκπλήρωσης και ολοκλήρωσης. Ένα μακροπρόθεσμο έργο, μια περίοδος μελέτης, μια σχέση ή μια σταδιοδρομία έχουν έρθει σε πλήρη κύκλο. Τώρα απολαμβάνετε την έννοια της ολοκλήρωσης. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την αποφοίτηση, τον γάμο, τη γέννηση ενός παιδιού ή την επίτευξη ενός μακροχρόνιου ονείρου .Έχετε επιτύχει επιτέλους τον στόχο ή τον σκοπό σας. Όλα έχουν έρθει μαζί, και είστε στο σωστό μέρος, κάνοντας την σωστή κίνηση, επιτυγχάνοντας αυτό που είχατε οραματιστεί. Νιώθετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις.

Τώρα, ο  σας προσκαλεί να σκεφτείτε το ταξίδι σας, να τιμήσετε τα επιτεύγματά σας και να συντονίσετε τα πνευματικά σας μαθήματα .Όλοι οι θρίαμβοι και οι δοκιμασίες κατά μήκος του μονοπατιού, σας έχουν καταστήσει το πιο δυνατό, σοφό, και έμπειρο άτομο. Εκφράστε ευγνωμοσύνη για αυτό που έχετε δημιουργήσει. Υποσχεθείτε ότι δεν θα βιαστείτε στο επόμενο μεγάλο έργο. γιορτάζοντας το ταξίδι σας θα σας οδηγήσει για επιτυχία όταν είστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση.

Αν δεν έχετε φθάσει σε αυτό το σημείο ολοκλήρωσης, τότε είστε πολύ κοντά! Μπορεί να χρειαστείτε ακόμα ένα επίπεδο κατανόησης για να φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο και να απολαύσετε πραγματική επιτυχία. Κοιτάξτε πίσω τις προηγούμενες εμπειρίες σας και αναγνωρίστε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Τι μάθατε κατά μήκος του δρόμου. Μπορεί να σας εκπλήξει αν κοιτάξετε πίσω σας και δείτε πόσα πετύχατε. Αυτός ο προβληματισμός μπορεί επίσης να είναι αυτός που πρέπει να φέρει το σχέδιό σας στα τελικά του στάδια.

Η κάρτα του Κόσμου δείχνει ότι έχετε την επιθυμία να δώσετε πίσω στην κοινότητα με διάφορους τρόπους. Έχετε τη δέσμευση να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος επειδή καταλαβαίνετε ότι όλα συνδέονται.

To να συναντάτε τον Κόσμο στις κάρτες σας είναι σαν να συναντάτε μια μεγάλη ενότητα και ολότητα. Συμβολίζει τη στιγμή που ο εσωτερικός και ο εξωτερικός κόσμος – αυτοί και άλλοι – γίνονται μια ενιαία οντότητα. Σε ορισμένες παραδόσεις, αυτή η κατάσταση περιγράφεται ως διαφωτισμός, ή Νιρβάνα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ