Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 30/8

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 30/8
O Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 30/8

O Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει αμηχανία καθώς μπορεί να έχετε τον σπόρο μιας ιδέας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε πώς να το υλοποιήσετε. Δεν χρειάζεται να αναλάβετε δράση. Στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να είναι καταστρεπτικό, αφού αυτή η ιδέα είναι πολύ πρώιμη . Απλώς παίξτε με την ιδέα και αφήστε την να αναπτυχθεί. Να αναπτυχθεί και να ανθίσει σε αυτό που πρέπει να γίνει. 

Από την άλλη πλευρά, ο Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι δοκιμάσατε πολλά νέα εγχειρήματα. Αυτά όμως δεν έχουν λειτουργήσει όπως ελπίζατε. Μπορεί να είχατε το όνειρο να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή ένα έργο με την άποψη ότι θα σας οδηγούσε σε κάτι μεγαλύτερο. Τώρα όμως συνειδητοποιείτε ότι πήρατε εσφαλμένη προσέγγιση και δεν δείχνει την ανάπτυξη που περιμένατε.

O Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος σας προσκαλεί να επαναξιολογήσετε το αρχικό όραμα ή την ιδέα σας και να αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους για να το εκφράσετε. Ακριβώς επειδή δεν πετύχατε την πρώτη φορά, δεν σημαίνει ότι η ιδέα είναι λάθος. Μπορεί να μην είναι σωστός ο τρόπος εκτέλεσης. Επιλέξτε λοιπόν έναν άλλο τρόπο για να εκφράσετε την ιδέα και να είστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσετε την πορεία σας για να παραμείνετε σε ευθυγράμμιση με τους προσωπικούς σας στόχους ανάπτυξης.

O Βαλές των Ράβδων ανεστραμμένος μπορεί να υποδηλώνει ότι η προθυμία σας να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο έχει παρεμποδιστεί από την πολυπλοκότητα. Ίσως και από εμπόδια τρίτων. Το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη κινήτρων και την αναποφασιστικότητα για την πορεία σας προς τα εμπρός. Μπορεί επίσης να ανησυχείτε για το αν μπορείτε να αναλάβετε ένα έργο ή αν ιδέα σας λειτουργήσει σωστά. Αν όχι φοβάστε ότι θα περιβληθείτε από περισσότερες ευθύνες και προβλήματα. Μπορεί να επιτρέπετε  στις πεποιθήσεις και τους εσωτερικούς φόβους και τις ανησυχίες σας να σας εμποδίζουν στην επίτευξη των ονείρων σας.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ