Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 31/8

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 31/8
Το Δέκα των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Καρκίνου 31/8

Το Δέκα των Δηναρίων  υποδηλώνει την οικονομική σας ασφάλεια και τη συναισθηματική σας ευεξία. Τα 2 αυτά στοιχεία υποδεικνύονται πιο  θετικά από κάθε άλλη φορά με την παρουσία αυτής της κάρτας . Αυτό το πετύχατε μόνο με το δικό σας τρόπο. Αυτές οι θετικές πτυχές είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες με τις στενές σχέσεις σας. με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το Δέκα των Δηναρίων  υποδηλώνει  επίσης και κληρονομιά.

Το Δέκα των Δηναρίων  ασχολείται με τη μονιμότητα και την ικανοποίηση. Η κάρτα αυτή δείχνει ότι όσες προσπάθειές καταβάλατε στο παρελθόν θα αποδώσουν στο μέλλον. Υποδηλώνει ότι όλα θα λειτουργήσουν καλά στο τέλος. Αυτό γιατί διατηρήσατε σταθερό το όραμα σας ,επιλέγοντας να μην κάνετε συντομεύσεις. Το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια.  Πρόκειται για μια ανακούφιση, καθώς το μονοπάτι για να φτάσετε μέχρι εδώ ήταν γεμάτο με αποτυχίες και προκλήσεις, Αυτό όμως  κάνει την νίκη ακόμα πιο γλυκιά.

Ο συμβολισμός του Δέκα των Δηναρίων υποδηλώνει τόσο την οικονομική επιτυχία όσο και τη σταθερότητα. Σας καλεί επίσης να λάβετε αποφάσεις που θα έχουν όχι μόνο θετικά αποτελέσματα για το παρόν αλλά και μακροπρόθεσμα. Οι αποφάσεις που παίρνετε πρέπει να παράγουν θετικά αποτελέσματα που θα διαρκέσουν για τις επόμενες γενιές, καθώς και για τους απογόνους σας.

Το Δέκα των Δηναρίων για την σημερινή ημέρα αναφέρει πως είσαστε ικανοποιημένοι με όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Ιδιαίτερα τα οικονομικά θέματα σας δίνουν την ευχέρεια να προσφέρετε και να στηρίξετε την οικογένειά σας. Σήμερα λοιπόν θα δείτε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη στα πρόσωπά τους και αυτό θα είναι σαν αποζημίωση για τις δικές σας προσπάθειες. Νιώθετε επιτέλους ασφαλείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως είστε πλούσιοι. Μπορείτε να τα καταφέρετε έτσι ώστε να μην αγχώνεστε κάθε φορά που πρέπει να πληρωθεί κάποιος λογαριασμός.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ