Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 18/10

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Ράβδων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 18/10
Τρία των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 18/10

Εάν μπορείτε να φέρετε την πληρότητα δια μέσου της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητας σας τότε το Τρία των Ράβδων φέρνει καλά νέα. Πρόκειται να εισέλθετε σε μια εποχή όπου οι δυνατότητές σας για παραγωγικότητα και επιτυχία είναι πολύ ευνοϊκές. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες δυνατότητες. Οι ανταμοιβές αυτές από τις νέες ευκαιρίες, ωστόσο, θα έρθουν μόνο στην πληρότητα του χρόνου. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και να παραμείνετε για πολύ. Επίσης, αναζητήστε νέους συμμάχους, καθώς οι νέες επιχειρήσεις θα είναι πιο επιτυχημένες αν αναληφθούν ως συνεργασίες.

Το Τρία των Ράβδων υπονοεί ότι σχεδιάζετε για το μέλλον με περισσότερη πεποίθηση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι όλα γύρω από τα σχέδιά σας πηγαίνουν ομαλά. Έχετε δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Παίρνετε τα κατάλληλα μέτρα για να μετατρέψετε τα σχέδια σας σε δράση. Το Τρία των Ράβδων δείχνει ότι  δημιουργείτε ένα σταθερό υπόβαθρο για τον εαυτό σας. 

Ο συμβολισμός του Τρία των Ράβδων είναι ότι οι ευκαιρίες που θα λάβουν χώρα θα είναι σε πολλούς τομείς. Είναι επίσης μια προειδοποίηση για να έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά καθώς τα καλύτερα έρχονται. Καθώς πραγματοποιείτε τα βήματα προς την επίτευξης των στόχων σας, αποκτάτε επίσης μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των ευκαιριών που έρχονται στο δρόμο σας.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 18/10

Το Τρία των Ράβδων είναι μ/ία θετική κάρτα για τις καθώς υποδηλώνει την ανάπτυξη. Μια σχέση εν γενέσει μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να καταβάλλετε προσπάθειες για να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Όταν ένα ζευγάρι βλέπει  το μέλλον του φωτεινό και ελπιδοφόρο θα πρέπει  να ξεχάσετε τα πράγματα που έχουν συμβεί στο το παρελθόν. 

Το Τρία των Ράβδων μπορεί να υποδηλώνει έναν σύντροφο ή ένα άτομο με το οποίο συναντηθήκατε ή θα συναντηθείτε σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό . Οι μεγάλης απόστασης σχέσεις συχνά υποδηλώνονται από αυτή την κάρτα . Μπορεί να είστε σε μια σχέση με κάποιον που είναι διαφορετικής εθνικότητας ή πολιτισμού.
Εάν είστε σε μια αρρωστημένη σχέση ,το Τρία των Ράβδων σας δείχνει ότι ήρθε η ώρα  να ελευθερώσετε τον εαυτό σας και να βάλετε όλα τα πράγματα πίσω στην θέση τους. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ