Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 24/1

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Ράβδων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 24/1
H Βασίλισσα των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 24/1

Η Βασίλισσα των Ράβδων  αποκαλύπτει την ανάγκη του να σεβαστείτε την ιεραρχία (τουλάχιστον για τώρα). Δεν είναι ακόμα καιρός να βρεθείτε στο τιμόνι. Μια αντιληπτή έλλειψη ηγεσίας μπορεί να σας κάνει να θέλετε να κρατήσετε τα ηνία, αλλά μην το κάνετε! Δείξτε  και παραμείνετε πιστοί στις ψηλότερες εκδηλώσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί. Αντιμετωπίστε με ενθουσιασμό τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά σας. Εκτελεί με καλή πίστη και ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Σε γενικές γραμμές, η Βασίλισσα των Ράβδων, μπορεί να απεικονίζει ένα πρόσωπο ακραίας εστίασης και φλογερό πάθος. Είναι θαρραλέα και ατομικιστική, αν και κατά καιρούς μπορεί να φαίνεται εγωκεντρική. Έχουν θετική και ανυψωτική ενέργεια. Αντιπροσωπεύουν κάποιον που είναι διατεθειμένος να σταθεί δίπλα σας και να σας στηρίξει.

H Βασίλισσα των Ράβδων σε θέματα αγάπης στέλνει επίσης μια θετική ενέργεια. Για ανθρώπους που ψάχνουν για αγάπη, υπάρχει πιθανότητα να την βρουν σύντομα.

H Βασίλισσα των Ράβδων υποδηλώνει ότι σε σχέση με τα οικονομικά σας, θα πρέπει να κρατήσετε τα έξοδά σας υπό έλεγχο διαφορετικά ή θα το μετανιώσετε. Από την άποψη της υγείας και της πνευματικότητας, η Βασίλισσα των Ράβδων μπορεί να αφορά μια πνευματική πείνα, μια αναζήτηση για ένα νέο νόημα.

Η Βασίλισσα των Ράβδων, είναι πολύ ενεργητική και οδηγεί μια πολυάσχολη και δραστήρια ζωή. Εκπέμπει υγεία και ζωτικότητα και έχει μια εσωτερική ζωντάνια που την γεμίζει με συνεχή ενέργεια και έμπνευση. Αυτή η Βασίλισσα είναι μια φυσική, ευφυής ηγέτις που εμπνέει ενεργά άλλους. Αυτή εμπνέει εμπιστοσύνη μέσα σας και σας δίνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας .
Βασίλισσα των ράβδων σας ζητά να είσαστε τολμηροί και θαρραλέοι στις επιχειρήσεις και τις ενέργειές σας. Οι δημιουργικές ενέργειές σας να είναι υψηλά και να έχετε μια καλή αίσθηση της κατεύθυνσης της ζωής σας. Να είστε πολύ αισιόδοξοι, σίγουροι και γεμάτοι ιδέες που να είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε και να μοιραστείτε με άλλους.
Έχετε την ικανότητα να εκφράζετε τα πάθη σας με μεγάλη αυθεντικότητα και θάρρος. 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ