Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 27/8

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας : Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 27/8
Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 27/8

Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη σας ενθαρρύνει να κάνετε την αγάπη και την φροντίδα πρός τον εαυτό σας προτεραιότητα. Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ειδικά εάν στο παρελθόν επιδοθήκατε με υπερβολική έμφαση στις συναισθηματικές ή υλικές ανάγκες ενός άλλου ατόμου, παραμερίζοντας έτσι τη δική σας. Φροντίστε να πάτε μια βόλτα μόνοι σας. Ξεκινήστε ένα δημιουργικό έργο που είναι μόνο για εσάς. Είναι σημαντικό να γεμίζετε το φλιτζάνι σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να φροντίζετε τους άλλους χωρίς δυσαρέσκεια.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση με τη φύση και τη Μητέρα Γη. Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να περάσετε  λίγες ώρες σε ένα φυσικό περιβάλλον. π.χ. όπως μια παραλία, πάρκο ή κήπο. Εισπράξετε την ακτινοβολούμενη ενέργεια καθώς είστε περιτριγυρισμένοι από την ομορφιά της φύσης και αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε τα μικρά πράγματα: ένα μυρμήγκι που αγωνίζεται στο έδαφος, νέα φύλλα που αναδύονται στα δέντρα ή τα πλούσια χόρτα και τα μοβ  λουλούδια των φυτών.

Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη μπορεί να υποδηλώνει ότι αισθάνεστε ένα μπλοκάρισμα όσον αφορά τις δημιουργικές σας ικανότητες και ταλέντα.  Μπορεί να ανησυχείτε μήπως ένα έργο σας ή μια δουλειά σας δεν είναι αρεστά στους άλλους. Προς το παρόν, μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να επιτρέψετε τη ροή της δημιουργικής σας ενέργειας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κρατάτε τις νεότερες δημιουργίες ή ιδέες σας ιδιωτικές και μόνο. 

Η Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη σας εφιστά την προσοχή σας σε θέματα γύρω από την εικόνα του σώματος. Είστε ο αυστηρότερος κριτής όταν πρόκειται για το σχήμα του σώματός σας; Μάθετε να αγαπάτε ξανά το σώμα σας .Ανακαλύψτε ξανά την ομορφιά σας, μέσα και έξω.

Στις σχέσεις σας, μπορείτε να πάρετε τον ρόλο της “μητρότητας”. Να γίνετε υπερπροστατευτικοί, συν-εξαρτώμενοι και ελεγχόμενοι. Εάν αυτό ισχύει, ήρθε η ώρα να μετατοπίσετε την εστίασή σας από τη σχέση μητέρας-παιδιού σε σχέση ενηλίκου με ενήλικο, δημιουργώντας ανεξαρτησία, εμπιστοσύνη και αγάπη για συμπόνια.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ