Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 6/4/20

Κριός   (21/3-20/4)

Κάρτα ημέρας: Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος

VALES XIFON ANESTRAMENOW
Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Κριού 6/4/20

Ο Βαλές των ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει άτομο προικισμένο με μεγάλες πνευματικές ικανότητες που τις χρησιμοποιεί για εξαπάτηση και χειραγώγηση.  Το σπαθί του το χειρίζεται για να δημιουργήσει πόνο. Το φυσικό του δώρο -η γλώσσα- έχει μετατραπεί σε όπλο. Μπορεί να μην έχει την κατανόηση ή την ωριμότητα να καταλάβει την ταλαιπωρία που προκαλεί. Από την άλλη πλευρά, ο  Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος  μπορεί να είναι κάποιος με άδειες λέξεις ή υποσχέσεις. Κάποιος που αγαπάει να μιλάει, αλλά δεν μιλάει ουσιαστικά. Προσέξτε να δείξετε δύναμη και δράση, γιατί μπορεί να βλάψετε τη φήμη σας. 

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος  σας προτείνει να μην ενεργείτε  βιαστικά, και να μην λέτε πράγματα που δεν τα εννοείτε . Έχετε πολλή ενέργεια  για να ωθήσετε τα πράγματα, αλλά πρέπει να κάνετε σωστή  χρήση της ενέργειας σας. Αντιμετωπίστε  ένα  στόχο την κάθε φορά, αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε  με τα πάντα με τη μία. Αυτό θα οδηγήσει σε πιο ουσιαστική αποτελέσματα. Θα πρέπει επίσης να είσαστε πολύ προσεκτικοί για υποσχέσεις που δίνετε γιατί θα μετανιώσετε αργότερα.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα πρέπει να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Κατά πάσα πιθανότητα τρίτα άτομα θα επιχειρήσουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και φασαρίες. Τα άτομα αυτά μπορεί να παρουσιάζουν εαυτούς ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την “πάρτη ” τους.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι ορισμένοι από εσάς στερείστε φαντασίας ,επειδή βλέπετε ότι οι όποιες ελπίδες σας και επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται.

Ο Βαλές των Ξιφών ανεστραμμένος αντανακλά μια αδράνεια. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο , μια ιδέα, και να τα μοιραστείτε  με τους άλλους. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε όλα τα νέα σας έργα, σχέδια , επιχειρήσεις και ταξίδια με τον ενθουσιασμό που είχατε στο παρελθόν. Η πρόκληση, όμως, είναι να μπορέσετε να ανακτήσετε τον ενθουσιασμό σας!

 Όπως συμβαίνει με όλους τους βαλέδες, η προσπάθεια φαίνεται πολλά υποσχόμενη, τώρα απαιτείται “κάτι άλλο” προκειμένου να συνεχίσετε με τον παλιό  ρυθμό ανάπτυξης!

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ