Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/12

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Η Σελήνη ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/12
Η Σελήνη ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/12

Η Σελήνη  ανεστραμμένη αναγνωρίζει τους φόβους σας για το ξεκίνημα σε ένα νέο ταξίδι της ζωή σας. Σας υπενθυμίζει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνετε αυτό το ταξίδι τώρα. Ανεξάρτητα από τις φοβίες που έχετε. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτό που σας συνέβη στον Πύργο γιατί όλα έχουν φύγει.  Τίποτα πια δεν έχει απομείνει εκεί κάτω. Το μέλλον σας βρίσκεται αλλού. Χρειάζεται όμως να ξεχάσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε. Πρέπει να βρείτε τη δύναμη, να βρείτε την πίστη και να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό. 

Η Σελήνη  ανεστραμμένη  σας συμβουλεύει να μην συντονίζετε τη διαίσθησή σας με την λογική σας. Μπορεί κατά αυτόν τον τρόπο να αποκλείσετε μηνύματα που προέρχονται από το εσωτερικό σας κόσμο. Αυτό γιατί θα προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας αντί να ταξινομήσετε τα προβλήματά σας. Ο φόβος για το άγνωστο και αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ίσως εμποδίζει την πρόοδο ή την προώθηση της ορμής. Αναζητήστε τα αστέρια στον ουρανό της νύχτας για να σας καθοδηγήσουν αυτή τη φορά και ανανεώσετε την πίστη σας στη ζωή. Κρυμμένα πράγματα ή καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο φως. Ένα χαμένο αντικείμενο μπορεί να βρεθεί και να επανατοποθετηθεί. 

Ζητήματα σχετικά με τους γονείς σας ή αναμνήσεις μπορεί να σας ενοχλούν. Η Σελήνη ανεστραμμένη  μπορεί να υποδηλώνει μια απουσία της μητέρας . Ορμονικές ανισορροπίες μπορεί να προκαλέσουν τρομερές διακυμάνσεις της διάθεσης και εξάντληση.

Οι ψυχικές ανισορροπίες, ακόμα και η τρέλα, θα μπορούσαν να προταθούν όταν η Σελήνη είναι  ανεστραμμένη. Όταν η Σελήνη αντιστρέφεται έχει σχέση με το πνευματικός κόσμο, το αστρικό ταξίδι ή η την μετενσάρκωση.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ