Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/6/20

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/6/20
Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 13/6/20

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνουν ότι εάν έχετε δανείσει κάποιον χρήματα, μην περιμένετε να σας επιστραφούν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους ανθρώπους που δανείζετε χρήματα. Ειδικά αν δεν έχετε οικονομική σταθερότητα. Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις δαπάνες και ότι τα έξοδα είναι πραγματικά περισσότερα από όσο μπορείτε να αντέξετε. 

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο είναι μια προειδοποιητική κάρτα για τα χρέη που έχετε. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να προκύψουν σημαντικά προβλήματα στο μέλλον. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στις επιχειρηματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή θα μπορούσατε να καταλήξετε με μια τεράστια απώλεια, αντί να πάρετε την απόδοση της επένδυσής σας. 

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι υπάρχει εγωισμός που σχετίζεται με το δόσιμο και τη φιλανθρωπία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να δώσετε στους άλλους με τρόπο που δεν είναι προς όφελος αυτών, αλλά για να επωφεληθείτε.  Η πηγή της γενναιοδωρίας πρέπει να είναι ανιδιοτελής, όχι εγωιστική.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί να σημαίνει σήμερα πως υπάρχει κάποια αρνητικότητα και φθόνος από τον περίγυρό σας, που φυσικά θα σας ενοχλήσει. Θα  προσπαθήσουν να σας ακυρώσουν τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Θα σας προτείνουν πλάνα που δεν σας ταιριάζουν. Δεν θα υπάρχει καμία ισορροπία. Αντιμετωπίστε τα θέματα με αδιαφορία. Θα είναι καλύτερα για τον ψυχισμό σας.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο όμως υποδηλώνει και ότι θεωρείτε δεδομένο το άτομο που συνδέεστε. Μην επαναπαύεστε γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Το Έξι των Δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάποιοι δεν μπορείτε  να δείτε τη γενναιοδωρία τρίτων απέναντι σας .Άλλοι πάλι δεν είσαστε γενναιόδωροι με τους άλλους. Ανοίξτε τα μάτια σας και συνειδητοποιήσετε πόσο καταστροφικό είναι να μην αποδέχεστε την βοήθεια που σας δίνετε. Πρέπει ακόμα να συνειδητοποιήσετε ότι η γενναιοδωρία δεν σημαίνει “δίνω χρήματα”. Γενναιοδωρία υπάρχει πνευματική και ηθική.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ