Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 15/12

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Ράβδων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 15/12
Τρία των Ράβδων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 15/12

Το Τρία των Ράβδων δείχνει ότι τα σχέδιά σας είναι τώρα σε εξέλιξη. Σκέφτεστε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να επεκτείνετε την τρέχουσα στρατηγική σας και να μεγιστοποιήσετε τις τελικές σας δυνατότητες. Τα πάντα προχωρούν σταθερά χάρη στην ισχυρή σας προετοιμασία και τη συνεχή οδήγηση.

Το Τρία των Ράβδων σηματοδοτεί  πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη διάθεσή σας για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Είτε μέσω μελέτης, ταξιδιών, επιχειρήσεων και της μάθησης. Συναντάτε όλο και περισσότερο ευκαιρίες που υπάρχουν για σας τώρα – και θα υπάρξουν  πολλές ακόμα. Για να εκμεταλλευτείτε αυτό το δυναμικό, πρέπει να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο μονοπάτι και να προετοιμαστείτε να ξεπεράσετε τη ζώνη της άνεσης σας, γνωρίζοντας ότι οι καλύτερες ελπίδες σας βρίσκονται έξω από το σημερινό σας περιβάλλον. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ανοίξετε τις πόρτες για περισσότερη ανάπτυξη και αυτό-εξερεύνηση. Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να ονειρεύεστε πέρα από τους περιορισμούς σας. Αποδεχτείτε το όραμά σας και βεβαιωθείτε ότι θα το πετύχετε.

Το Τρία των Ράβδων σας συμβουλεύει επίσης να εστιάσετε την προσοχή σας στις αλλαγές και τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. Δεδομένου ότι ο άνθρωπος σε αυτήν την κάρτα μπορεί να δει πολύ μακριά, τότε είναι πιθανό να γνωρίζετε ήδη τις επερχόμενες εξελίξεις και τα εμπόδια και να προετοιμαστεί για αυτά στον επερχόμενο χρόνο.

Δεδομένης της εικόνας της γης και της θάλασσας, το Τρία των Ράβδων μπορεί μερικές φορές να δείχνει ένα ταξίδι , ειδικά στο εξωτερικό ή ένα θαλάσσιο ταξίδι. Σας ενθαρρύνει να είστε περιπετειώδης και να βγείτε σε άγνωστα μέρη για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να μάθετε πολλά νέα πράγματα στην πορεία. Μπορείτε επίσης να διερευνήσετε μερικές ευκαιρίες κάποιας διεθνούς απασχόλησης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ