Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 19/1

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 19/1
Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 19/1

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι υπάρχει μια πιθανότητα να αισθάνεστε απογοητευμένοι για κάτι. Ίσως τώρα να διαπιστώσετε ότι αυτό που θέσατε σε κίνηση προκάλεσε τα εμπόδια που ανακαλύπτετε αυτή τη στιγμή. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας. 
Όσον αφορά την εργασία, μπορεί να υπάρχει μια υπάρχουσα διαφωνία στο γραφείο σας. Πρέπει να τα διευθετήσετε γρήγορα, προκειμένου να αποφευχθεί η εκτροπή οποιουδήποτε σημαντικού ζητήματος. Αναπνεύστε, σκεφτείτε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Να είστε υπομονετικοί και να πιστεύετε ότι όλα θα είναι καλά. Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο στον αισθηματικό τομέα μπορεί να σχετίζεται με πιθανή ζήλια. Η ζήλια που αισθάνεστε τώρα δεν έχει καμιά βάση και απλώς θα επηρεάσει την καλή σχέση σας με τον σύντροφό σας. 

Όταν πρόκειται για το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο σε σχέση με τα οικονομικά σας, δείχνει ότι δεν θα λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε ή θα απορριφθεί το αίτημα σας για δάνειο. 

Το Οκτώ των Ράβδων ανεστραμμένο μπορεί να είναι οποιαδήποτε απώλεια από έναν τραπεζική λογαριασμό την απώλεια πιστωτικής κάρτας, ή την απώλεια χρήματων παίζοντας συνεχώς σε τυχερά παιχνίδια ελπίζοντας ότι θα πιάσετε το Joker .

Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί επίσης το γεγονός ότι δεν είναι ώρα για διάλειμμα αλλά πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά. 

Πολλά πράγματα μπορεί να βρίσκονται σε εκκρεμότητα . Μπορεί να είστε απογοητευμένοι, κουρασμένοι από την αναμονή. Χρειάζεται να είστε υπομονετικοί λίγο περισσότερο. Μπορεί να έχετε ήδη κάνει όλα όσα μπορούσατε να κάνετε, αλλά άλλοι τριτογενείς παράγοντες επηρεάζουν το αποτέλεσμα!. Όταν το Οκτώ των Ράβδων εμφανίζεται ανεστραμμένο, δείχνει ότι υπάρχει μια διαθέσιμη ενέργεια που τώρα δεν εκδηλώνετε αλλά στο τέλος θα ξεπεραστούν  τα εμπόδια, θα μετακινηθούν οι περιορισμοί και θα  επιτραπεί η ελεύθερη ροή της ενέργειας .

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ