Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 21/9

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας :  Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 21/9
Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 21/9

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος  δείχνει ότι σε  γενικές γραμμές μπορεί να αισθάνεστε  κολλημένοι. Να ξέρετε ότι με το χρόνο και την προσοχή σας, μπορείτε να επιλύσετε τα περισσότερα  μπλοκαρίσματα.

Κοιτάξτε  όπου αισθάνεστε κάποια εμπόδια  στη ζωή σας  και  εξετάσετε  πώς μπορείτε  να ενεργήσετε για να αφαιρέσετε τις όποιες αρνητικές καταστάσεις ώστε η ενέργεια να ρέει και πάλι απρόσκοπτα μέσα σας! 

Κοιτάξτε τον εαυτό σας, πρώτα. Έχετε πραγματικά ασχοληθεί με ό, τι είναι αναγκαίο για να μπορέσετε  να ζήσετε τη ζωή με ανοιχτή καρδιά;

Αν είστε σε μια σχέση αγάπης, μπορεί αυτό που έχετε να μην είναι το καλύτερο για σας. Σκεφτείτε  αυτό που πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε στη ζωή. Ζητήστε βοήθεια αν το χρειάζεστε και μην βλέπετε την ζωή σας σαν ένα ποτήρι μισό-άδειο-μισό-γεμάτο.

Ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι αρκετοί από εσάς νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι. Που οφείλετε αυτό; Στο  γεγονός ότι επενδύσατε σε μία σχέση που αρχικά φαινόταν πολλά υποσχόμενη και εν συνεχεία αποδείχθηκε “άνθρακες ο θησαυρός;”

O Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι σήμερα πολλοί από εσάς αφήνετε τα αισθήματα σας να υπερισχύσουν μιας κατάστασης.

Τι κατάσταση όμως; Μιας αγάπης που δεν έχει μέλλον; Μιας ψευδαίσθησης; Μιας σχέσης που δεν χτίστηκε σε γερά θεμέλια ή το θλιβερό τέλος μιας σχέσης ή φιλίας; Ότι και αν συμβαίνει από αυτά είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με τις πιο πνευματικές πλευρές της σχέσης. O Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος σας συμβουλεύει να αφήσετε την δημιουργική ενέργεια να εισρεύσει στην ζωή σας και να μην φροντίζετε μόνο τις επιθυμίες του εγώ σάς. Υιοθετώντας αυτήν τη στάση σε αισθηματικό επίπεδο βοηθάτε την σχέση σας καθώς θα αρχίσετε να επαναπροσεγγίζετε ό ένας τον άλλο.

Σε πνευματικό επίπεδο εμβαθύνοντας  στην συνείδηση σας ο Άσσος των Κυπέλλων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι πολλοί αφήνετε τα αισθήματα σας να υπερισχύσουν μιας κατάστασης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ