Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 23/10

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των Δηναρίων 

okto ton dinarion anestrameno
Το Οκτώ των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 23/10

Το Οκτώ των Δηναρίων λέει για σήμερα ότι θα χρειαστείτε μεγάλα περιθώρια υπομονής. Επίσης το Οκτώ των Δηναρίων  σας προτρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Έτσι θα βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα της εργασίας αλλά και της ζωής σας γενικότερα. Πρέπει να μάθετε να αγαπάτε την εκπαίδευση που μπορεί να χαρίσει την ενθάρρυνση για να συνεχίσετε με επιτυχία ό,τι κάνετε σήμερα. Μη μπαίνετε στη λογική του να πραγματοποιείτε ελέγχους εκεί που δεν χρειάζονται και να χάνετε την όλη εικόνα του έργου που υπηρετείτε.

Η κάρτα Οκτώ των Δηναρίων  σας προτρέπει να εξασκηθείτε περισσότερο σε κάποιες λεπτομέρειες της δικής σας ζωής. Έτσι ώστε Θα βελτιώνετε συνεχώς την δική σας κατάσταση. Ταυτόχρονα είναι και μια ενθάρρυνση για να συνεχίσετε να κάνετε ότι κάνετε καθώς αυτή και μόνο η τακτική θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Το Οκτώ των Δηναρίων  μπορεί να αναφέρεται σε περαιτέρω εκπαίδευση ή μελέτη έτσι ώστε να γίνετε master σε αυτό το είδος πού ήδη κατέχετε!

Ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας είναι η υπομονή. Η υπομονή την οποία θα πρέπει να δείξετε προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας.

 Το Οκτώ των Δηναρίων  έχει μία πολύ ευαίσθητη γραμμή ισορροπίας. Υπαινίσσεται ότι αυτό που κάνετε πρέπει να το κάνετε με ψυχή. Γιατί το αγαπάτε και όχι γιατί τρίτα άτομα ή καταστάσεις σας το επιβάλλουν. Αν συμβεί το δεύτερο τότε η κάρτα αυτή αλλάζει τελείως νόημα και αποκτά την σημασία της αγγαρείας πράγμα πού υποδηλώνει ότι δεν είστε ευτυχισμένοι. Αν συμβεί το δεύτερο τότε η κάρτα αυτή αλλάζει τελείως νόημα και αποκτά την σημασία της αγγαρείας πράγμα πού υποδηλώνει ότι δεν είστε ευτυχισμένοι.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ