Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 30/10

Λέων (23/7-22/8)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 30/10
Το Έξι των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 30/10

Το Έξι των Ξιφών μπορεί να σας βάλει σε τροχιά για να αφήσετε τα τρέχοντα σας προβλήματα πίσω. Να οδηγηθείτε σε καλύτερους χρόνους μπροστά. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας από πνευματική άποψη, σκεπτόμενοι μέσα από αυτά. Υπάρχουν ακόμη προβλήματα για σας, αλλά τα χειρότερα έχουν περάσει.

Το νόημα των Έξι των Ξιφών είναι ότι βιώνετε κάποια μεταβατική περίοδο, που δεν είναι ευτυχισμένη. Αυτή η μετάβαση πιθανότατα θα είναι το αποτέλεσμα αποφάσεων που πήρατε στο παρελθόν και τώρα σας αναγκάζει να αφήσετε κάτι πίσω για να προχωρήσετε. Παρά τη θλίψη σας, πρέπει να θυμάστε ότι η μετάβαση είναι η ιδανική επιλογή για το μέλλον σας.

Η ζωή γεμίζει με στιγμές που πρόκειται να αναγκαστείτε να αφήσετε να φύγετε πράγματα στα οποία έχετε συνδεθεί. Αυτό θα είναι δύσκολο. Το Έξι των Ξιφών δείχνει τη θλίψη που μπορεί να αισθάνεστε, αλλά πρέπει να θυμηθείτε ότι ο πόνος δεν θα διαρκέσει.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Λέοντα 30/10

Στη ζωή, υπάρχουν φορές που ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε ένα πρόβλημα είναι να το αφήσουμε και να προχωρήσουμε εκ νέου. Μπορεί να αισθανθείτε ότι αυτή είναι η διέξοδος του δειλού, αλλά η διαφυγή είναι η μόνη προσέγγιση που μένει όταν έχετε δοκιμάσατε όλες τις άλλες μεθόδους. Το σημαντικό μέρος είναι να σχεδιάσετε τη νέα σας πορεία που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Το Έξι των Ξιφών σε αυτή την περίπτωση, σας λέει να σχεδιάσετε λογικά με σαφήνεια και αντικειμενικότητα το πού βρίσκεστε τώρα, και πού θέλετε να πάτε. Η διαίσθηση μπορεί να βοηθήσει, αλλά πρέπει να σκεφτείτε λογικά για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας.

Το Έξι των Ξιφών σε θέματα αγάπης μπορεί να υποδηλώνει ότι απομακρύνεστε από μια  σχέση ή οποία μάλλον σας έβλαψε παρά σας ωφέλησε. Μπορεί να υποδηλώνει ότι ενώ απομακρύνεστε από κάποιον, κάποιος άλλος μπορεί να ενδιαφέρετε για να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το παρελθόν σας.

Το Έξι των Ξιφών υποδηλώνει ότι νέος εραστής είναι ο βαρκάρης που απεικονίζεται στην εικόνα. Μπορεί και να μην λειτουργήσει. Μπορεί  όμως αυτό το άτομο να λειτουργήσει ως καταλύτης για μια αναγκαία αλλαγή ζωής. Είτε καταλήξετε μαζί του είτε όχι. 

Αν βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο στο πιο εγκόσμιο σας επίπεδο το Έξι των Ξιφών μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη διακοπών. 

Σε μια σχέση το Έξι των Ξιφών, υποδηλώνει μερικές συγκρούσεις, οι οποίες σύντομα θα επιλυθούν .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ