Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/12
Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 1/12

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει μια γεμάτη μέρα. Θα υπάρχουν ζητήματα, καταστάσεις και γεγονότα.

Έχετε την τάση να κάνετε λάθος κινήσεις. Ίσως να καταστρέψετε μια φιλία από λάθος χειρισμό. Ορισμένοι θα ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους. Άλλοι θα αφεθούν στην χειραγώγηση άσχετων ατόμων. Ίσως υπάρχει κάποια ένταση στις σχέσεις σας, επειδή μπορεί να μην ήσασταν ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο και η έλλειψη σεβασμού και κατανόησης έφεραν τα πράγματα σε δύσκολα μονοπάτια. Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση για να αποφύγετε τα λάθη.  

Οι σκέψεις θα πηγαινοέρχονται στο μυαλό σας. Θα χρειαστεί να εντείνετε την προσοχή σας επειδή θα είστε επιρρεπείς στα λάθη. Λάθος σκέψεις, πράξεις και συμπεριφορά. Η λάθος συμπεριφορά ίσως να φέρει ψυχρότητα σε άτομο που δεν θα επιθυμούσατε να αποχωριστείτε. Ίσως και να μην φερθείτε με ειλικρίνεια και αυτό θα φανερωθεί αμέσως. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ένα απλό ψέμα, αλλά και έλλειψη σεβασμού

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο  αφορά την ανισότητα και τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας ή την παγιοποίηση σχέσεων σε μία εταιρική επιχείρηση. Το ένα άτομο επιδιώκει να ελέγχει και να κηδεμονεύει το άλλο. Θέλουν να επιβάλλουν τις ιδέες τους σε όλους και απαιτούν πλήρη συμμόρφωση. Διακρίσεις λόγω φύλου μπορεί να είναι μια πραγματικότητα στο χώρο εργασίας. Το τελευταίο οδηγεί σε δυσαρέσκεια και δυστυχία.

Το Δύο των Κυπέλλων ανεστραμμένο υποδηλώνει επίσης μια δουλειά που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό αλλά τώρα έχει γίνει ρουτίνα.

Ίσως κάποια ένταση τον  τελευταίο καιρό στις σχέσεις σας, το γεγονός ότι μπορεί να μην ήσασταν ειλικρινείς ό ένας με τον άλλο και η έλλειψη σεβασμού και κατανόησης έφεραν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

Το πώς θα εξελιχθούν τώρα τα πράγματα και ιδιαίτερα σήμερα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Το λέω αυτό γιατί κάποιοι από εσάς μπορεί να θέλετε να κάνετε καινούριες σχέσεις ή μια επανασύνδεση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι φοβάστε να ανοίξετε τον εαυτό σας και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Φοβάστε ότι θα ξανά-προδοθείτε ή θα απορριφθείτε.

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ