Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 10/9

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Ο Θάνατος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 10/9
Ο Θάνατος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 10/9

Ο Θάνατος είναι σημάδι αλλαγής στη ζωή σας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε πτυχή . Αλλά σίγουρα θα είναι μόνιμη, σημαντική και απόλυτη. Ο Θάνατος υποδηλώνει πλήρη απομόνωση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος . Παρά την αίσθηση της απώλειας που συνοδεύει ο Θάνατος, συμπληρώνει έναν σημαντικό και φυσικό ρόλο στη ζωή και τελικά οδηγεί στην αποδοχή. Είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της κίνησης προς τα εμπρός, και θα βρείτε τις αλλαγές ευκολότερες εάν τις αγκαλιάσετε, αντί να τους πολεμήσετε. Αναμένετε το τέλος μιας στενής φιλίας, δουλειάς, γάμου ή ακόμα και μιας ζωής, αλλά μην εστιάζετε πολύ στα αρνητικά.

O Θάνατος είναι μια από τις πιο παρεξηγημένες κάρτες.  Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πεθάνουν όταν έρχεται σε μια ανάγνωση. Ωστόσο, το πραγματικό νόημα μέσα από την κάρτα του Θανάτου είναι ένα από τα πιο θετικά ανάμεσα στις 78 κάρτες.

O Θάνατος σηματοδοτεί ότι μια σημαντική φάση στη ζωή σας τελειώνει και θα ξεκινήσει μια νέα. Απλά πρέπει να κλείσετε μια πόρτα, έτσι ώστε να ανοίξει η νέα. Το παρελθόν θεωρείστε το ως μια εμπειρία. Έτσι  θα μπορέσετε να εστιάσετε σε αυτό που είναι μπροστά σας.

O Θάνατος σε θέματα εργασιακά υποδηλώνει ότι δεν είστε αληθινά ευτυχισμένοι με την τρέχουσα δουλειά σας. Είναι καιρός να αποφασίσετε ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να γίνει καλύτερη ή για να κάνει εσάς στα αλήθεια ευτυχισμένους

Εάν έχετε βρει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τώρα είναι μια καλή στιγμή να εξετάσει τις προτεραιότητες σας. Να υπολογίσετε αν υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης στην τρέχουσα πορεία σας.

Πολλοί μπορεί να διαπιστώσετε ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κόψετε τους δεσμούς σας και να αρχίσετε μια νέα καριέρα που θα σας ανανεώσει .

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ