Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 11/11

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 11/11
Ο Πύργος ανεστραμμένος

Ο Πύργος ανεστραμμένος φανερώνει ότι μπορεί να διαισθάνεστε κάποιον κίνδυνο. Αγωνίζεστε όσο μπορείτε για να τον αποφύγετε. Αυτό που δεν έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι αυτές οι καταστροφές μπορεί να είναι επωφελείς γιατί μπορεί απελευθερωθείτε από κάτι που είναι ψευδές. Ο πύργος είναι χτισμένος σε ελαττωματικά θεμέλια και πρέπει να πέσει. Αν και η καταστροφή θα είναι οδυνηρή, τα οφέλη που θα προκύψουν μακροπρόθεσμα θα είναι μεγάλα. Μην το εκλαμβάνεται αυτό το γεγονός ως μια δραστική και καταθλιπτική αλλαγή. Απλά ήρθε η ώρα να γίνετε πιο σίγουροι για τους εαυτούς σας.

Ο Πύργος ανεστραμμένος φανερώνει ότι αρκετοί από εσάς δεν νιώθετε αρκετά δυνατοί για να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Άλλοι πάλι έχετε την τάση για απομόνωση και εσωστρέφεια. Υπάρχει πιθανότητα μια παλιά σημαντική φιλία να χαλάσει. Αρκετοί από εσάς μπορεί να βιώνετε μία βάναυση ή βαρετή σχέση. Εάν θέλετε να επιβιώσει μια ανιαρή σχέση χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία. Σκεφτείτε μόνο μήπως λόγω ρουτίνας, έχετε πείσει ακόμα και τον εαυτό σας ότι περνάτε καλά μέσα σε αυτήν. Τις όποιες προτροπές, παραινέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον “απενεργοποιήστε” τις. Το δικό σας καλό, το ξέρετε μόνο εσείς.

Ο Πύργος ανεστραμμένος δείχνει ότι συνειδητά θέλετε αλλαγή και μεταμόρφωση. Από την άλλη φαίνεται να φοβάστε από αυτά τα δύο πράγματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλλαγή και ο μετασχηματισμός μπορεί να φέρουν μαζί τους την καταστροφή και τον πόνο. Έτσι αντιστέκεστε . Μπορεί να γνωρίζετε ότι προκειμένου να δημιουργήσετε την μεγάλη αλλαγή που επιδιώκετε, θα πρέπει να περάσετε  από μια περίοδο σημαντικής ταλαιπωρίας και φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε αυτήν την φορά. Τώρα είναι η ώρα να αναλογιστείτε σωστά  και να μην φοβηθείτε να κάνετε το  μεγάλο άλμα που παρουσιάζεται τώρα  μπροστά σας.

Οικονομικά: Ο Πύργος ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι  δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις υψηλού κινδύνου, τα τυχερά παιχνίδια, ή  μια νίκη λοταρία. Σε γενικές γραμμές, Σε αρκετές περιστάσεις υποδηλώνει χρεοκοπία . Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Μην διστάσετε να το ζητήσετε.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ