Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 14/11

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : O Διάβολος ανεστραμμένος

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 14/11
Ο Διάβολος ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 14/11

O Διάβολος ανεστραμμένος μπορεί συχνά να εμφανίζεται όταν βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός ξεσπάσματος ή μιας ανώτερης ισοστάθμισης. Σας καλεί να βάλετε τα δυνατά σας. Αλλά, πρώτα, πρέπει να αφήσετε οποιεσδήποτε ανθυγιεινές ή περιοριστικές πεποιθήσεις ή συνήθειες που λειτουργούν μέχρι τώρα ως ανασταλτικός παράγοντας. Συχνά, όταν καλείστε για κάτι «περισσότερο», πρέπει να ασχοληθείτε με τις “σκιές σας” προτού προχωρήσετε σε αυτή την δημιουργία του νέου σας εαυτού. Μπορεί να είναι ένας εθισμός, μια αρρωστημένη σχέση ή σχέσεις ή μια σταδιοδρομία αποδέσμευσης. Αφήστε το φόβο και απελευθερώστε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις που στέκονται στο δρόμο της ανάπτυξης σας. Είναι πιο εύκολο από ότι φαντάζεστε.

O Διάβολος ανεστραμμένος σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς φόβους και τις ανησυχίες σας για να απελευθερωθείτε από τις όποιες αλυσίδες.  Εξαλείψτε αυτά που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή για εσάς και τον ψυχισμό σας. Μπορεί να είναι η δημιουργία μιας πιο υγιεινής διατροφής, η παρακολούθηση της λιγότερης τηλεόρασης, η διακοπή του καπνίσματος, ο περισσότερος χρόνος με τους αγαπημένους σας, ή η μεγαλύτερη εστίαση στους στόχους σας. Επωφεληθείτε αυτής της ευκαιρίας για να επιτύχετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, παραμένοντας εστιασμένοι στον τελικό στόχο της ελευθερίας.

O Διάβολος ανεστραμμένος  υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι η στιγμή που ένα άτομο δια μέσου αυτογνωσίας σπάει τις αλυσίδες με αρρωστημένα πάθη, εθισμούς και κακές συνήθειες.. Οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κουραστεί να τρέχει σε κύκλους και χρειάζεται αλλαγή. 

Αλλά ένα πράγμα είναι σαφές. Το σπάσιμο αυτών των αλυσίδων, ειδικά εκείνων του εθισμού δεν είναι ποτέ εύκολη. Έτσι, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που αρχικά μπορεί να είναι επώδυνες. Θα πρέπει να κάνετε τις προσαρμογές που θα αποδώσουν τελικά με το να μπορέσετε να βρείτε ξανά τον αληθινό σας εαυτό. 

Η αυτοαξιολόγηση είναι αναγκαία σε αυτή την περίπτωση. Το άτομο χρειάζεται κάποιο χρόνο και να απαριθμήσει όλα τα πράγματα από τα οποία πρέπει να απεμπλακεί. Μόλις γίνει αυτό, τότε θα είναι ο καιρός να ξεκινήσουν το δύσκολο ταξίδι της αυτό-βελτίωσης.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ