Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 24/7

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Οκτώ των  Κυπέλλων 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 24/7
Το Οκτώ των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 24/7

Σε θέματα καθαρά αισθηματικής φύσεως το Οκτώ των Κυπέλλων υποδηλώνει την συνειδητοποίηση  ότι η σχέση σας δεν ολοκληρώνετε. Έτσι αντί να μένετε σε μια δυστυχισμένη σχέση, αποφασίζετε να προχωρήσετε και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός 8 μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον/α που τελικά θα επιστρέψει σε εσάς. Είναι παρόμοιο με το Τέσσερα των Ξιφών (ως μια κάρτα διάλυσης) που δείχνει ότι χρειάζεστε χρόνο, αλλά η σχέση δεν έχει τελειώσει. Στην περίπτωση όμως του Οκτώ των Κυπέλλων, αυτή η περίοδος διαλλείματος μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή ενδεχομένως χρόνια.

Το Οκτώ των  Κυπέλλων σας φανερώνει τη δυνατότητα αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε μια δουλειά, καριέρα, σύντροφο, την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και τη χώρα που βρίσκεστε  για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας σε όποιο τομέα της ζωής σας, πείτε αντίο και  προχωρήστε. Το Οκτώ των Κυπέλλων μπορεί να εμφανιστεί όταν έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Μπορεί να έχετε χάσει κάτι ή κάποιον με ιδιαίτερη αξία για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε αμηχανία ή φόβο ως προς το τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Αυτό συμβαίνει γιατί το Οκτώ των  Κυπέλλων συμβολίζει την κενότητα στη καρδιά και τα συναισθήματά. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει τώρα να κάνετε το δικό σας τρόπο  ζωής και  ενδεχομένως να βιώσετε τρομερή μοναξιά ή προδομένοι. Ωστόσο, όλες αυτές οι καταστάσεις είναι προσωρινές .Είστε σε θέση να θεραπευτείτε και να ξαναβρείτε την ευτυχία.

Το Οκτώ των Κυπέλλων  μιλά για τη σημερινή συναισθηματική και υλική σταθερότητα, αλλά υπάρχει ανάγκη να βρεθεί ένα βαθύτερο επίπεδο ικανοποίησης. Μια δραστική, σαρωτική αλλαγή είναι αναγκαία για να ικανοποιήσει αυτή τη λαχτάρα.

Εμφανιζόμενο σε μια ανάγνωση, το Οκτώ των Κυπέλλων  υπονοεί ότι τα μακρόπνοα σχέδια έχουν σταματήσει και μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι.

Το Οκτώ των Κυπέλλων σε θέματα καριέρας αντιπροσωπεύει συμβολικά το ταξίδι. Ένα ταξίδι που αφορά συνήθως άτομα που πραγματικά πρέπει να ξεφύγουν, πριν να καταρρεύσουν.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ