Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 3/12

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 3/12
To Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 3/12

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι έχετε αντιμετωπίσει μια πρόσφατη απώλεια, μια διάλυση ή μια στιγμή θλίψης. Μπορεί να ήρθε η περίοδος να  ξαναζωντανέψετε από αυτό αλλά τα συναισθήματά σας δεν έχουν τελειοποιηθεί εντελώς. Αυτό εμποδίζει ένα καινούριο ξεκίνημα. Ίσως εξακολουθείτε να σκέφτεστε το παρελθόν και να υποφέρετε. Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξετε  μπροστά σας, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε ακόμα να απολαύσετε.

Πολλοί δεν το βλέπουν αυτό. με αποτέλεσμα να βυθίζονται στον πόνο τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθυστερώντας τη διαδικασία ανάρρωσης τους. Μην εστιάζετε πάρα πολύ στο τι συνέβη. Ανανεώστε τα συναισθήματά σας και συγκεντρώστε το θάρρος σας. Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  είναι εδώ για να σας ενημερώσει ότι όλες οι δύσκολες στιγμές περνούν. Δεν είναι εκεί για να μείνουν. Όταν πέσουμε σε λήθαργο  μπορούμε επίσης να ξυπνήσουμε.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 3/12

Το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι έχετε πρόσφατα περάσει από μια δύσκολη κατάσταση  όπου ίσως μια σχέση έχει λήξει ή έχει βιώσει δύσκολες στιγμές. Ευτυχώς, αυτή τη φορά τα δύσκολα  έχουν περάσει και είστε στο δρόμο προς την ανάκαμψη, συνειδητοποιώντας ότι  όντως υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή σας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορείτε να αποδεχτείτε τον πόνο  και  είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Από την άλλη πλευρά, το Τρία των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι το βρίσκετε πολύ δύσκολο να ξεπεράσετε  μια πρόσφατη απώλεια .

Μάθετε να αποδέχεστε  την κατάστασή σας, έτσι ώστε η διαδικασία επούλωσης να είναι πιο γρήγορη . Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει τον πόνο, δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να θρηνήσει και να απελευθερώσει την στενοχώρια. Αφήστε το να φύγει  και στη συνέχεια, όταν η αναστάτωση, ο πόνος και τα δάκρυα θα  έχουν φύγει,  ανοίξτε την πόρτα σε νέες εμπειρίες.

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ