Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 5/9

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 5/9
Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 5/9

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει μια ασφαλή σχέση, αλλά προβλέψιμη και βαρετή. Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο σας κάνει να αισθάνεστε περιορισμένοι  και ότι  δεν έχετε χώρο για μία προσωπική ανάπτυξη. Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει μια σχέση που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και τώρα διαπιστώνετε ότι δεν είναι αυτό που θέλατε. 

Μπορεί να αποφασίσετε να αφήσετε αυτή την ασφαλή σχέση, αναζητώντας κάτι πιο συναρπαστικό.

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδηλώνει μία τελειωμένη από αισθήματα σχέση, που είχε ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις αγάπης και ευτυχίας. Ο περιορισμός, οι αλλαγές συμπεριφοράς και οι παρεμβολές τρίτων ανάμεσά σας, έφεραν το χάσμα μεταξύ σας. Η ανεξαρτησία για οποιονδήποτε προσωπικό τομέα και ο ενθουσιασμός για δημιουργία έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Ήδη στο μυαλό σας έχετε φύγει τρέχοντας από αυτή την δήθεν σχέση.

Το Έξι των Κυπέλλων ανεστραμμένο είναι μια κάρτα που  μερικές φορές συνδέεται με τα παιδιά ή την παιδική ηλικία. Ανεστραμμένο σημαίνει ότι είστε εγκλωβισμένοι σε αναμνήσεις του παρελθόντος.

Η συγκεκριμένη κάρτα σας προειδοποιεί ότι πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο παρόν και το μέλλον, αντί να σκέφτεστε  ότι “είχατε και χάσατε  τον παλιό καλό καιρό.” Ζήστε το σήμερα. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε  με ορισμένα αισθηματικά ζητήματα που από καιρό το αποφεύγατε. Αν είστε σε μια  σχέση δέσμευσης μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάποια   πράγματα  « κάτω από το χαλί” θέλοντας να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Αν έχετε λαχτάρα για αγάπη, έχει έρθει η ώρα να κοιτάξετε τον εαυτό σας και τι πρέπει να κάνετε (ή όχι ) για να φέρετε  την αγάπη στη ζωή σας. Η αγάπη δεν πέφτει  από τον ουρανό. Απλώς πρέπει να κάνετε και εσείς  μια προσπάθεια.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ