Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 7/2/20

Παρθένος (23/8-22/9)

Κάρτα ημέρας : Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

BASILISA TON KYPELON
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Παρθένου 7/2/20

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων βρίσκεται σε επαφή με τα συναισθήματά της καθώς και τα συναισθήματα των άλλων. Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι μπορεί να τείνουν να ευνοούν τη λογική πάνω από τα συναισθήματα. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι μια καλή υπενθύμιση ότι τα συναισθήματα και η διαίσθηση έχουν και τις θέσεις τους.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, υποδηλώνει ότι είναι απαραίτητο να κάνετε check in με τη δική σας συναισθηματική ευεξία και την ευημερία όσων βρίσκονται κοντά σας. Επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσετε όλα τα συναισθήματά σας καθώς έρχονται; Εναλλακτικά, αναλώνεστε πολύ με συναισθήματα και δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα με σαφήνεια;

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων πρέπει να ακούει επίσης τη διαίσθησή της όταν έχει στενά περιθώρια χρόνου να πάρει αποφάσεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου μπορεί να σας ωφελήσει. Να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι ονειρική και ρομαντική. Όταν αγαπάει, αγαπάει με όλη της την καρδιά και είναι μονογαμικό άτομο. Φαντάζεται συχνά τις αδελφές ψυχές. Μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από αυτήν και τον εραστή της που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Όταν μιλάμε για τον σύζυγό της, μπορεί να πει πράγματα όπως: “Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Γνωρίζω ότι συναντηθήκαμε σε μια άλλη ζωή. Έχω μετενσαρκωθεί στη Γη επειδή πρέπει να τον/την βοηθήσω. “

Ο τύπος των αντρών που προσελκύονται από αυτήν είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι χρειάζεται “ένα στήριγμα” επειδή κατανοούν την ευπάθεια της. Λόγω της ευαίσθητης φύσης της, χρειάζεται πραγματικά κάποιον γειωμένο και σταθερό. Η υποσυνείδητη στάση της είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί να την εξισορροπήσει.

Στα αισθηματικά, η Βασίλισσα των Κυπέλων δηλώνει ότι μια γειωμένη σχέση εισέρχεται ή έχει εισέλθει στη ζωή σας. Επιβεβαιώνει ότι αυτή η αγάπη εμπεριέχει όλη τη γλυκύτητα και τη χαρά μιας συναισθηματικά σταθερής και αληθινής σύνδεσης.

Θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη σχέση. Είτε εσείς είτε ο άλλος ανάλογα με τη θέση της κάρτας. Η Βασίλισσα των Κυπέλων σαν κάρτα εβδομάδας στα αισθηματικά σας καθιστά πολύ τυχερούς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ