Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/9

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : O Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/9
Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 10/9

O Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος μπορεί να σημαίνει ότι οι σκέψεις σας είναι συγκεχυμένες, αβέβαιες και πολύ χαοτικές. Αυτή δεν είναι μια καλή στιγμή για να λάβετε αποφάσεις, δεδομένου ότι δεν έχουν καμία σαφήνεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες αποτυχίας μπορεί να είναι αρκετά υψηλές.

Αυτή τη στιγμή, θα ήταν καλύτερο να προετοιμαστείτε και να κάνετε βήματα για κάτι που βρίσκεστε σε εμβρυική φάση. Να εργαστείτε μεθοδικά και να κινηθείτε σιγά-σιγά προς την επίτευξη των στόχων σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε λογικά το δρόμο σας, μέσα από κάθε στάδιο, παρά να ενεργήσετε γρήγορα, αφού όλα εμφανίζονται θολά. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή να ζητήσετε συμβουλές, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος  για σήμερα επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε ορισμένους ανθρώπους που θα αποδειχτεί πως είναι αναξιόπιστοι. Ίσως να σας πλησιάσει ένα δύσκολο άτομο και να προσέχετε την αυταπάτη. Να είστε  ενημερωμένοι και να μην αναλάβετε επικίνδυνες υποθέσεις.  Θα χρειαστεί να υπεραναλύετε τα ζητήματα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Σύντομα όμως θα υπάρξει μία ευκαιρία για να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο. Ο Άσσος των Ξιφών ανεστραμμένος  σας προειδοποιεί ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις  σκέψεις  σας. Κάτι μπορεί να  φαίνεται  εύκολο ,να αισθάνεστε  ότι κάτι είναι θετικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυταπάτες. Είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε  από  ανθρώπους που είναι αναξιόπιστοι, είναι πολύ εύκολο να σκεφτείτε   ότι «μόνο αυτή τη φορά”  ένα  γρήγορο αλλά ριψοκίνδυνο σχέδιο  μπορεί να λειτουργήσει  στην πράξη. Να είστε συνετοί  και ενημερωμένοι.

 Μπορεί να ερωτευτείτε ή να εξακολουθείτε να είστε ερωτευμένοι με κάποιον που είναι εντελώς ακατάλληλος για εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να ρίξετε μια ματιά στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας  και είναι  αλήθεια ότι τα αντίθετα έλκονται. Ωστόσο, αν κάποιος σας πει ότι «δεν τον ενδιαφέρει η δέσμευση” ή ότι “δεν είστε καλοί στις σχέσεις,” θα πρέπει  να τον πιστέψετε. Να είστε προσεκτικοί.

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ