Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 14/9

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Ο Αυτοκράτορας 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 14/9
Ο Αυτοκράτορας
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 14/9

Ο Αυτοκράτορας υποδηλώνει ότι υιοθετείτε ένα πατρικό ρόλο (ανεξάρτητα αν είστε άνδρας ή γυναίκα). Παρέχετε προστασία στην οικογένειά σας. Μπορεί να είστε ο οικογενειάρχης ή ο «βράχος» στον οποίο οι άλλοι βασίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλειά τους.

Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει έναν ισχυρό ηγέτη που απαιτεί σεβασμό και εξουσία. Η κατάσταση, η ισχύς και η αναγνώριση είναι απαραίτητες για εσάς. Είστε πιο άνετοι σε έναν ηγετικό ρόλο όπου μπορείτε να διοικείτε και να κατευθύνετε άλλους. Ως ηγέτης, κυβερνάτε με ένα σταθερό αλλά δίκαιο χέρι. Έχετε ένα σαφές όραμα για το τι θέλετε να δημιουργήσετε και οργανώνετε τους γύρω σας. Ακούτε τις συμβουλές άλλων, αλλά προτιμάτε να έχετε τον τελευταίο λόγο. Η σύγκρουση δεν σας τρομάζει και δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προστατέψετε όσους ενδιαφέρεστε. Σε αντάλλαγμα, αυτοί οι άνθρωποι θα σας ανταποδώσουν την πίστη και το σεβασμό που σας αξίζει. Ζητήστε την εξουσία σας ως αρχηγός και μην αφήστε τους άλλους να σας απογοητεύσουν.

Ο Αυτοκράτορας αντικατοπτρίζει ένα σύστημα δεσμευμένο από κανόνες . Δημιουργείτε το νόμο και την τάξη εφαρμόζοντας αρχές ή κατευθυντήριες γραμμές σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Δημιουργήστε ηρεμία από το χάος, καταργώντας οποιοδήποτε πρόβλημα. Στη συνέχεια χαρτογραφήστε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να το λύσετε. Να είστε συστηματικοί, στρατηγικοί και άκρως οργανωμένοι στην προσέγγισή σας και να ακολουθείτε το σχέδιό σας μέχρι το τέλος.

Η κάρτα του αυτοκράτορα σημαίνει επίσης παγκόσμια γνώση και εμπειρογνωμοσύνη. Μέσα από την πορεία της ζωής σας, έχετε κερδίσει πολύτιμη σοφία και εμπειρία ζωής και τώρα απολαμβάνετε την προσφορά καθοδήγησης, και συμβουλών σε κάποιον που θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτήν. Μπορεί να είστε δάσκαλος, προπονητής, προϊστάμενος ή απλώς ένας καλός φίλος που θέλει να μεταβιβάσει τις γνώσεις του έτσι ώστε και άλλοι να μπορούν να γίνουν σαν εσάς.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ