Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 17/10

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Ο Βασιλιάς των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 17/10
Ο Βασιλιάς των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 17/10

Ο Βασιλιάς των Δηναρίων ενσωματώνει τις αξιόπιστες πτυχές της ωριμότητας. Όποιος εκπροσωπείται από αυτήν την κάρτα είναι συνδεδεμένος με την επιτυχία. Tα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να μην ταιριάζουν σήμερα με τα δικά σας. Oι βασιλιάδες όμως αναφέρονται συχνά σε  άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας  ζωή σας. Σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ο Βασιλιάς των Δηναρίων μπορεί να είναι ένα άτομο που θα εκτιμήσει τη σύνεση της νοημοσύνης, ή να αντιπροσωπεύει ένα οικονομικά απροσδόκητο γεγονός ή προαγωγή.

Όταν συναντάμε τον Βασιλιά των Δηναρίων, αισθανόμαστε αμέσως τη βασιλική και γενναιόδωρη παρουσία του. Είναι πάροχος και προστάτης, γιατί υπό τη φροντίδα του υπάρχει ένα ακμάζον βασίλειο όπου οι πολίτες του ευημερούν. Είναι φυσικά υπεύθυνος και αξιόπιστος, καθώς  όλα όσα έχει τα απέκτησε εκ του μηδενός Σε γενικές γραμμές, αυτή η κάρτα σας θυμίζει να παραμείνετε στον έλεγχο της ενέργειας και των πόρων σας για την επιδίωξη ενός μεγαλύτερου στόχου. Όταν πρόκειται για δουλειά, ο Βασιλιάς των Δηναρίων μπορεί να αναφέρεται σε έναν πιο εδραιωμένο άνθρωπο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι σοφός και ορθολογιστής, αλλά μπορεί επίσης να είναι απρόσεκτος όταν κρίνει. Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας, αλλά να είστε παράλληλα προετοιμασμένοι να λάβετε ανεπιθύμητες και σκληρές επικρίσεις.

Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 17/10

Ο Βασιλιάς των Δηναρίων φέρνει τη συγκομιδή των δημιουργικών προσπαθειών και είναι η πραγματοποίηση των ανταμοιβών της προσπάθειας, της προοπτικής και του σχεδιασμού. Φροντίζει για τους ουσιαστικούς στόχους του σκόπιμα, σοβαρά και χωρίς χιούμορ.

Ως άνθρωπος είναι σοβαρός, αισθητός και έξυπνος. Ξέρει πώς να μεγιστοποιήσει τους πόρους του και φροντίζει για εκείνους που είναι πιο κοντά ως ολοκληρωμένος πάροχος και θεματοφύλακας των χρημάτων και των περιουσιακών στοιχείων.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ