Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 18/8

Σκορπιός (24/10-22/11)

Κάρτα ημέρας : Το Δέκα των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 18/8
Το Δέκα των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Σκορπιού 18/8

Το Δέκα των Ξιφών φέρει μια δυσάρεστη χροιά, αλλά δεν είναι απαραίτητα το τέλος του κόσμου. Είναι ένα σαφές μήνυμα του να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε. Όταν αυτή η κάρτα έρχεται σε σχέση με ένα ερώτημα για το αν μπορείτε να εμπιστευτείτε  ένα πρόσωπο η  απάντηση του είναι ένα ξεκάθαρο “όχι”. Ωστόσο, προσπαθήστε να έχετε τον νου σας ,διότι, όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη πόρτα ανοίγει. Έτσι  οδηγείστε σε μια καλύτερη κατάσταση  για σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και  στο Σύμπαν.

Σε σχέση με την αγάπη ερωτήσει, δυστυχώς, αυτή η κάρτα  δεν είναι ένας καλός οιωνός. Μην κλείνετε   τα μάτια σας στην αλήθεια. Εάν έχετε συναντήσει πρόσφατα κάποιον νέον/α (και ψάχνετε για  αγάπη,) συνεχίσετε να ψάχνετε. Οι υποψήφιοι που  έχετε συναντήσει μέχρι στιγμής δεν είναι αυτοί που φαίνονται..

Το Δέκα των Ξιφών παραδοσιακά συνδέεται με την προδοσία και την επίθεση. Η προδοσία θα μπορούσε να προέλθει από κοντινά άτομα που μπορεί να εμπιστεύεστε . Επειδή τα Ξίφη σχετίζονται με τον προφορικό λόγο το Δέκα των Ξιφών υποδεικνύει ότι κάποιος σας δυσφημεί. Μπορείτε να αισθανθείτε πισώπλατο μαχαίρωμα μετά την ανακάλυψη ύπουλης συμπεριφοράς . Μπορεί να μην ξέρετε ποιόν να εμπιστευθείτε . Άτομα ή ομάδες μπορούν να εργάζονται εναντίον σας, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη . 

Το Δέκα των Ξιφών μπορεί να υποδηλώνει ότι πέφτετε  θύμα εκφοβισμού ή παρενόχλησης. 

Μπορεί να είναι χρόνος να αφήσετε  μια επιχείρηση που δεν λειτουργεί. Χρεοκοπίες επιχειρήσεων, σημαντικές απώλειες και καταστροφές μπορεί να συνοδεύουν το Δέκα των Ξιφών. Μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε  καταρρεύσει μαζί με την επιχείρησή σας και να έχετε χάσει τα πάντα. Αγωνιστήκατε όσο μπορούσατε να τα κρατήσετε  στη ζωή, αλλά τώρα πρέπει να πάρετε  κάποιες επώδυνες αποφάσεις. Ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί να δείχνει ότι έχετε εργαστεί με ξεπερασμένες μεθόδους και κακούς σχεδιασμούς. Θα πρέπει να φέρετε τον εαυτό σας με ταχύτητα στην σύγχρονη τεχνολογία, μαζί με κάποιες νέες ιδέες και ρεαλιστικά σχέδια!

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ