Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 11/11

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 11/11
Η Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 11/11

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη ανεξάρτητα από την θέση της συμβολίζει τη γονιμότητα και όλα τα συναισθήματα. Μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος που χρειάζεται τη βοήθειά σας αυτή τη στιγμή. Από εργασιακής πλευράς, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Μην ασχοληθείτε με το πως θα υπερκεράσετε τα εμπόδια αυτά. Απλά συνεχίστε να δουλεύετε όπως θεωρείτε ότι είναι σωστό. 

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη μπορεί επίσης να είναι μια υπενθύμιση για να διατηρήσετε την ορθολογική σας πλευρά. Για να εξισορροπήσετε τη χαοτική σας ενέργεια, και να γίνετε πιο επιτυχημένοι.

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη υποδηλώνει συνθηκολόγηση. Υποδηλώνει συνθηκολόγηση και ότι αποφεύγει τους άλλους. Πολλοί από εσάς ίσως σήμερα φοβόσαστε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Κατά αυτό τον τρόπο η παθητικότητα σας, σας εμποδίζει να πετύχετε τους στόχους σας.

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη υποδηλώνει επίσης κινήσεις χωρίς εντιμότητα και αρετή.

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία κάποιος συμπεριφέρεται με παραπλανητικό, τυχοδιωκτικό ή εγωιστικό τρόπο. Αρκετοί από εσάς φαίνεται να είναι χρονίως σε κακή διάθεση, και να διακατέχεστε από θυμό αγανάκτηση ή ζήλια]

H Βασίλισσα των Ράβδων ανεστραμμένη σημαίνει ότι έχετε πρόσφατα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας . Μπορεί να  αποφεύγετε να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς κάποια απώλεια του δικού σας prestige  σας έχει φέρει σε μια κατάσταση αμηχανίας  .

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκαταστήσετε την πίστη στον εαυτό σας;

Να αντλήσετε από την θετική ενέργεια που συνήθως βρίσκεται μέσα σας και να ξέρετε ότι μπορείτε να το πετύχετε από τη στιγμή που το βάλατε στο μυαλό σας .

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ