Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 15/8

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Το Δύο των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 15/8
Το Δύο των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 15/8

Το Δύο των Κυπέλλων  είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι ένας μεγάλος έρωτας ή μια δυνατή φιλία μπορούν τώρα να ξεκινήσουν.

 Το Δύο των Κυπέλλων  υποδηλώνει επίσης έναν αρραβώνα ένα γάμο ή την αναγγελία ενός κοσμικού γεγονότος.

Το Δύο των Κυπέλλων  υποδηλώνει την αναγκαιότητα μιας δέσμευσης όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και εταιρικό. Στο εργασιακό κομμάτι, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας θα αρχίσουν να σας εκτιμούν περισσότερο. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός, που σημαίνει ότι θα είστε επίσης πιο άνετα στο χώρο εργασίας σας. Αν ψάχνετε για νέες ευκαιρίες απασχόλησης, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα καλό σημάδι. Όσον αφορά την αγάπη, η κάρτα αντιπροσωπεύει αφοσίωση, ισορροπημένη σχέση και αγάπη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απλώς ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να καλλιεργείτε την αγάπη σας. Η κάρτα δηλώνει μόνο ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και αγάπη. 

Στα οικονομικά, το Δύο των Κυπέλλων συνδέεται με την αμεροληψία και την ισορροπία. Αυτό σημαίνει ότι είστε επί του παρόντος οικονομικά άνετοι και έχετε το σωστό χρηματικό ποσό για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σας. Σε σχέση με την υγεία σας, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σήμερα κάποια προβλήματα υγείας πρέπει να αναζητήσουν μια δεύτερη γνώμη.

Γενικά το Δύο των Κυπέλλων  υποδηλώνει ότι ήρθε ο χρόνος για φιλίες. Πλατωνικοί έρωτες καθώς και ρομάντζα θα αναπτυχθούν και να αποκτήσουν δύναμη. Αυτό μπορεί συχνά να είναι μια νέα σχέση ή φιλία που δημιουργείται ή μια παλιά σχέση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και η συνεργασία μεταξύ δύο ανθρώπων. Θα αισθανθείτε φροντίδα, αγάπη και εκτίμηση. Θα είστε χαλαρά και σε καλή διάθεση καθώς γίνεστε ζευγάρι με έναν άλλο. Είτε φίλος είτε εραστής.

Σε γενικές γραμμές το Δύο των Κυπέλλων  είναι  μια κάρτα που λέει ότι τα πράγματα είναι πιθανόν να πάνε καλά. Οπωσδήποτε όμως με το να βρίσκεσαι σε μια σχέση να λες σε κάποιον “ σ ’αγαπώ” δεν αποτελεί επισφράγιση ότι αυτή  η σχέση θα διαρκέσει! Δεν φτάνει μόνο να λες σε κάποιον σε αγαπώ αλλά να νοιώθεις και το περιεχόμενο αυτής της λέξης!

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ