Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 19/12

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Άσσος των Δηναρίων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 19/12
Ο Άσσος των Δηναρίων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 19/12

Οι Άσσοι αντιπροσωπεύουν πάντα μια νέα αρχή σε κάποια μορφή. Ο Άσσος των Δηναρίων υποδηλώνει κάτι πολύ θετικό για εσάς. Η ζωή σας είναι έτοιμη να εισέλθει σε μια πολύ παραγωγική περίοδο – ή τουλάχιστον σε μια περίοδο που θα δείτε την εργασία σας να ανταμείβεται σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτή την περίοδο θα δείτε επίσης τις περισσότερες από τις σχέσεις σας να σταθεροποιούνται. Παρά τη σκληρή δουλειά που κάνατε, θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με την κατάστασή σας.

Η εμφάνιση αυτής της κάρτας είναι συνήθως το σημάδι μιας στροφής προς το καλύτερο όσον αφορά την τύχη και πλούτο. Μερικές φορές μπορεί να δείχνει ακόμη και δωρεές χρημάτων. Ενίοτε ή κληρονομιά ή χρήματα από απρόσμενες πηγές Αυτό το δώρο δεν χρειάζεται φυσικά να είναι χρήμα. Κάθε είδους δώρο που έχει αξία τόσο για το δωρητή όσο και για τον δέκτη.
Ειδικότερα: η κάρτα αυτή συχνά αναφέρεται σε βέρες και προτάσεις γάμου, οι οποίες μπορεί να φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι οι προτάσεις αυτές είναι τα στερεά θεμέλια πάνω στο οποίο τα κάστρα της αγάπης μπορούν ή πρέπει να οικοδομηθούν.

Ο Άσσος των Δηναρίων  συχνά υποδηλώνει το γόνιμο έδαφος στο οποίο οι ιδέες μπορούν να φυτευτούν να αναπτυχθούν και να ωριμάσουν. Αυτό θα είναι μια αργή ανάπτυξη,( όπως όλες οι κάρτες των δηναρίων) καθώς δεν κινούνται με ταχείς ρυθμούς, αλλά η επιτυχία της συγκομιδής είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι η φυλή των δηναρίων απαιτεί μια ρεαλιστική προοπτική. Αν θέλετε να πετύχετε, ξεκινήστε τώρα – δεν είναι η ώρα να ονειρεύεστε και να φαντασιώνεστε όταν υπάρχει δουλειά να γίνει! 

Ο Άσσος των Δηναρίων σας λέει ότι είναι πιθανό να εξοφλήσετε τα χρέη και να υπάρξει ακόμη και μια δυνατότητα να μοιράζεστε τον πλούτο σας με αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς. Δεν είναι όμως καιρός να ξοδεύετε ότι βγάζετε. Αποταμιεύετε για δύσκολες μέρες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ