Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/7

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Ο Άσσος των Κυπέλλων

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/7
Ο Άσσος των Κυπέλλων
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 28/7

Ο Άσσος των Κυπέλλων δείχνει ότι θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα στην ζωή σας Ξεκινήματα γεμάτα χαρά και περιεχόμενο. Η πνευματική σας ανάπτυξη θα επεκταθεί και θα ανέβει σε υψηλότερα επίπεδο νόησης και αντίληψης. Αυξημένες οι πιθανότητες για έναν νέο έρωτα. Για μια νέα αγάπη. Ο Άσσος των Κυπέλλων συχνά είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι εγκυμοσύνης. Έτσι πάρτε τα μέτρα σας αν αυτό είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμείτε. Ο Άσσος των Κυπέλλων υποδηλώνει επίσης μια γόνιμη περίοδο σε σχέση με ιδέες.

Ο Άσσος των Κυπέλλων δείχνει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από παλιές συναισθηματικές καταστάσεις. Να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας με όλο σας το “ είναι“. Όπως και με όλους τους άλλους άσσους,, έτσι και ο Άσσος των Κυπέλλων δείχνει ότι υπάρχει μια νέα αρχή. Μια νέα ευκαιρία θα παρουσιαστεί. 
Η απελευθέρωση που υποδεικνύεται από αυτήν τον Άσσο των Κυπέλλων μπορεί να είναι είτε πνευματική είτε συναισθηματική, ανάλογα με το τι περνάτε. Ο Άσσος των Κύπελων μπορεί σήμερα να  έχει έρθει ως ένας θετικός προάγγελος. Το λέω αυτό επειδή πολλοί από εσάς , μετά από μια μακρά περίοδο μοναξιάς που σας έχει βλάψει βαθύτατα συναισθηματικά φαίνεται να αλλάζει.

Η απελευθέρωση που υποδεικνύεται από αυτήν την κάρτα μπορεί να είναι είτε πνευματική είτε συναισθηματική, ανάλογα με το τι περνάτε. Ο Άσσος των Κυπέλλων μπορεί να έρθει σε μια ανάγνωση μετά από μια μακρά μοναχική περίοδο. Μια περίοδο που σας έβλαψε βαθύτατα συναισθηματικά. Η εμφάνισή του Άσσου των Κυπέλλων μπορεί να είναι εκεί για να αναγγείλει τον ερχομό ενός νέου φίλου.

 

 

 

 

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ