Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 5/5/20

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Ξιφών 

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 5/5/20
Το Έξι των Ξιφών
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 5/5/20

Το Έξι των Ξιφών δείχνει ότι η σχέση σας κινείται σε πιο ήρεμα νερά μετά από μια δύσκολη περίοδο. Η θεραπεία, η σταθερότητα και η ανοικτή επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο. Είναι μια θετική περίοδος όπου η σχέση μπορεί να προχωρήσει.   Έχετε περάσει από τις δύσκολες στιγμές και τώρα μπορείτε να επιτρέψετε  σε μια υγιή σχέση να έρθει στη ζωή σας. Εάν ο προηγούμενος/η σύντροφος σας ήταν καταχρηστικός, το Έξι των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει μια περίοδο θεραπείας αφού έχετε βρει τη δύναμη να ξεφύγετε από την κατάσταση.

Σε θέματα καριέρας το Έξι των Ξιφών υποδηλώνει ότι τα πράγματα αρχίζουν και χαλαρώνουν. Μπορεί να κινείστε σε μια ευκολότερη φάση της επαγγελματικής σας ζωής όπου είστε υπό έλεγχο. Επιτυγχάνετε τους στόχους σας και ολοκληρώνετε τις εργασίες σας με ευκολία. Μπορεί να έχετε μετακομίσει σε μια δουλειά που είναι πολύ καλύτερη για εσάς. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ότι ταξιδεύετε στο εξωτερικό για επιχειρηματικούς σκοπούς. Στα οικονομικά το Έξι των Ξιφών ,δείχνει ότι οι όποιες οικονομικές δυσκολίες θα ξεπεραστούν.  Ωστόσο, μην επαναπαυτείτε και αρχίστε να χάνετε χρήματα. 

Το Έξι των Ξιφών στην Υγεία, υποδηλώνει μια βαριά ασθένεια που τέθηκε υπό  έλεγχο ή την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Ως εκ τούτου, είναι γενικά μια καλή κάρτα.

 Το νόημα των Έξι των Ξιφών είναι ότι βιώνετε κάποια μεταβατική περίοδο, που δεν είναι ευτυχισμένη. Αυτή η μετάβαση πιθανότατα θα είναι το αποτέλεσμα αποφάσεων που πήρατε στο παρελθόν και τώρα σας αναγκάζει να αφήσετε κάτι πίσω για να προχωρήσετε. Παρά τη θλίψη σας, πρέπει να θυμάστε ότι η μετάβαση είναι η ιδανική επιλογή για το μέλλον σας.

Η ζωή γεμίζει με στιγμές που πρόκειται να αναγκασθείτε να αφήσετε να φύγετε πράγματα στα οποία έχετε συνδεθεί. Αυτό θα είναι δύσκολο. Το Έξι των Ξιφών δείχνει τη θλίψη που μπορεί να αισθάνεστε, αλλά πρέπει να θυμηθείτε ότι ο πόνος δεν θα διαρκέσει.

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ