Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 9/1

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Κάρτα ημέρας : Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο

EKSI XIFON
Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Ταύρου 9/1

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο μπορεί να δείχνει ότι προσπαθείτε να προχωρήσετε και κάνετε τις κινήσεις που χρειάζεστε. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προκλήσεις που καθιστούν το έργο σας εξαιρετικά δύσκολο στην πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραμένετε στο παρελθόν, είτε επειδή υπάρχουν ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί είτε επειδή αμφισβητείτε τις αποφάσεις σας. 

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο είναι ότι αντιστέκεστε στις μεταβάσεις που πρέπει να κάνετε.. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε τα οφέλη των κινήσεων, αντί των μειονεκτημάτων. Όπως ο Ορφέας στον κάτω κόσμο, πρέπει μόνο να κοιτάξετε μπροστά και όχι προς τα πίσω, γιατί εάν κοιτάξετε προς τα πίσω, κινδυνεύετε να ξεφύγετε.

Το Έξι των Ξιφών ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι μπορεί να κάνετε μερικές νέες ανακαλύψεις και να πάρετε κάποιες νέες αποφάσεις. Μπορεί ακόμα να έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να επικοινωνήσετε είναι εξίσου σημαντικός με το τι είναι αυτό που έχετε να πείτε. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν ανοίξετε τα χαρτιά σας.
Κάποιοι από εσάς περιμένετε να ακούσετε κάποια καλές ειδήσεις. .Όσο όμως περιμένετε τόσο η κατάσταση σας θυμίζει αυτό που λέμε “φωνή βοώντα εν τη ερήμω….”

Η κατάσταση του “status quo” φαίνεται ότι συνεχίζεται!

Ενδεχομένως αρκετοί από εσάς που έχετε εμπλακεί σε νομικές υποθέσεις σκοντάφτετε πάνω σε ενστάσεις ή έχετε ξεκινήσει με λάθος τρόπο και τώρα μπορεί να βρίσκεστε σε αδιέξοδο.

Ορισμένοι από εσάς μπορεί να διακατέχεστε από αρνητικά συναισθήματα εξαιτίας της στασιμότητας και της διαφθοράς με την οποία είστε αντιμέτωποι.

Για πολλούς από εσάς η ανεργία είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Όσοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν ή να νομιμοποιηθούν σε άλλη χώρα, πρέπει να περιμένουν!

Κάτι τέτοιο προς το παρόν είναι ψευδαίσθηση!

 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ