Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 24/2/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας : Οι Εραστές

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 24/2/20
Οι Εραστές ανεστραμμένοι
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 24/2/20

Οι Εραστές αντιπροσωπεύουν συνειδητές συνδέσεις και σημαντικές σχέσεις. Η παρουσία αυτής της κάρτας σε μια ανάγνωση Ταρω δείχνει ότι έχετε μια όμορφη ψυχαγωγική σχέση με έναν αγαπημένο σας. Μπορεί να πιστεύετε ότι βρήκατε τον σύντροφο της ψυχής σας ή τον σύντροφό σας . Η σεξουαλική ενέργεια μεταξύ των δύο σας πηγαίνει πολύ πέρα ​​από την άμεση ικανοποίηση και τη λαγνεία. Σε κάτι που είναι πολύ πνευματικό και σχεδόν ταντρικό. Ενώ η κάρτα των Εραστών αναφέρεται συνήθως σε μια ρομαντική σχέση, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια στενή σχέση φιλίας ή συγγένειας όπου κυριαρχούν η αγάπη, ο σεβασμός και η συμπόνια.

Οι Εραστές είναι μια κάρτα ανοιχτής επικοινωνίας και τιμιότητας. Δεδομένου ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι γυμνοί, είναι και οι δύο πρόθυμοι να ανοίξουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλο και να μοιραστούν τα αληθινά συναισθήματά τους. Διαμορφώνουν αυτό από το οποίο μπορεί να προκύψει εμπιστοσύνη. Αυτό με την σειρά του θα δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των δύο. Σήμερα, αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι ότι επικοινωνώντας ανοιχτά και ειλικρινά με εκείνους που σας ενδιαφέρουν, θα δημιουργήσετε μια αρμονική και ικανοποιητική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η κάρτα των Εραστών αντιπροσωπεύει τον διαχωρισμό για τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας. Ξέρετε πια τι υποστηρίζετε και τη φιλοσοφία σας. Έχοντας περάσει από την κατήχηση της προηγούμενης κάρτας (Ιεροφάντη), είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το σύστημα των πεποιθήσεων σας. Να αποφασίσετε τι είναι και τι δεν είναι απαραίτητο για εσάς. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στον μεγάλο και ευρύ κόσμο και να κάνετε επιλογές για τον εαυτό σας. Να θυμάστε όμως ότι πρέπει να παραμένετε αληθινοί αυθεντικοί και γνήσιοι σε όλες τις προσπάθειές σας.

Τέλος η κάρτα των Εραστών σας παροτρύνει να πάρετε δύο φαινομενικά αντίθετα πράγματα ή δυνάμεις και να τα μετατρέψετε σε ένα “Ενιαίο “

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ