Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/5/20

Τοξότης  (23/11-21/12)

Κάρτα ημέρας :Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο

Ζώδια - ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/5/20
Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο
Ζώδια – ημερήσια  πρόβλεψη  Τοξότη 26/5/20

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο, είναι ένδειξη ότι έχετε περάσει αρκετό χρόνο στην θλίψη ή το θρήνο για κάποια απώλειά σας. Τώρα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτή την συναισθηματική εμπλοκή. 

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο, είναι μια θετική ένδειξη ότι έχετε αντιμετωπίσει τον πόνο σας . Έχετε φτάσει σε κάποιο είδος αποδοχής ή παραίτησης. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το χυμένο γάλα, και να απομακρύνετε τα θρύψαλα από τα σπασμένα Κύπελλα. Έφτασε η ώρα να προσβλέπετε στην αντικατάστασή τους με νέα. Δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των νέων σας Κυπέλλων. Θα  πρέπει να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα..

Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο, υποδηλώνει ότι θα ήταν συνετό να επιτρέψετε στους φίλους και την οικογένεια να σας υποστηρίξουν. Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον σαν στήριγμα από καιρό σε καιρό. Παρόλο που τον τελευταίο καιρό βιώσατε την όποια κατάθλιψη ή στεναχώρια αυτό δεν σημαίνει ότι και οι γύρω σας δεν έχουν επηρεαστεί από αυτό. Όλοι μπορεί να πληγωθούν και όλοι μπορεί να χρειάζονται θεραπεία. Προσπαθήστε να μην απομονώσετε τον εαυτό σας από αυτούς που σας αγαπούν. Αν έχετε ψυχρανθεί με την οικογένεια και αποφεύγετε τους φίλους σας λόγω των λέξεων ή των πράξεων σας, τότε ήρθε η ώρα να αναθερμάνετε τις σχάσεις σας. Ήρθε ή ώρα να συγχωρέσετε και να συγχωρεθείτε .

Ειδικά στα αισθηματικά η καρδιά σας έχει θεραπευθεί αρκετά. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία για τη ζωή ή την αγάπη για άλλη μια φορά. Κάποιος  μπορεί να περιμένει στο παρασκήνιο για σας όλο αυτό το διάστημα. Μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε ξανά και να δεχτείτε προσκλήσεις, και να διασκεδάσετε τον εαυτό σας. Ο μαύρος μανδύας αρχίζει και ξεθωριάζει και βλέπετε το χρώμα γύρω σας για άλλη μια φορά. Η ζωή σας παρακινεί  να ανανεώσετε το ενδιαφέρον για την εμφάνισή σας, το χτένισμα και τα ρούχα σας.

Ο μαύρος μανδύας από τις προηγούμενες εμπειρίες σας είχε βαρύνει για αρκετό καιρό και  είχε μπλοκάρει τις δυνατότητές σας για κάθε ευτυχία. Το Πέντε των Κυπέλλων ανεστραμμένο μπορεί να υποδεικνύει μια συναισθηματική απελευθέρωση ή ωριμότητα καθώς συγχωρείται και ξεχνάτε το παρελθόν επιτρέποντας μια βαθύτερη σχέση να αναπτυχθεί με έναν υπάρχοντα ή νέο συνεργάτη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ